Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Zaustavila ga policija: Nijemac pronašao bizaran način da se rashladi

Golać na skuteru
Foto: Polizei Brandenburg
27.06.2019.
u 10:46

Na sebi je imao samo sandale i motociklističku kacigu na glavi. Policajce je uspio uvjeriti da mu progledaju kroz prste zbog velike vrućine i policajci su mu se smilovali

Toplinski val koji je pogodio Europu prisiljava ljude da pronađu razne načine da se ohlade, a jedan bizaran slučaj zabilježen je u njemačkoj saveznoj državi Brandenburg, gdje je policija zaustavila muškarca koji je vozio moped potpuno gol.

Na sebi je imao samo sandale i motociklističku kacigu na glavi. Policajce je uspio uvjeriti da mu progledaju kroz prste zbog velike vrućine i policajci su mu se smilovali. Pustili su ga da nastavi svojim putem, ali prvo je morao obući kratke hlače.

Ovaj slučaj dogodio se u ponedjeljak, a slike su se pojavile na Twitteru u srijedu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:07 27.06.2019.

Puno ga je rashladilo to malo preko jaja?! Egzibicionist koji je našao izgovor. Trebalo ga je ogolit, financijski, pervertit.

DU
Deleted user
11:28 27.06.2019.

Trebali su ga za kaznu bičevati po guzi :-)

NI
NikoCro
11:18 29.06.2019.

U zatvor neka se tamo rashladjuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije