Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zašto je pametno ugraditi plinsku instalaciju u vozilo?

INA
14.05.2022.
u 08:00

Ono što posljednjih godina brojne vozače usmjerava prema autoplinu ujedno je sve povoljnija cijena naknadne ugradnje instalacije.

Nakon relativno brzog povrata početne investicije, vožnja na autoplin može biti značajno povoljnija u odnosu na pogon benzinom.

Trošit ćete manje!

Ovisno o tipu motora automobila, prosječnoj potrošnji i prijeđenim kilometrima, iznos ušteda može biti i upola manji nego kod vožnje na benzin. Iako su trenutačno cijene energenata pod pritiskom, autoplin je i dalje jedno od najpovoljnijih goriva!

Bit ćete dio pozitivne promjene!

Klimatska pitanja više nisu nešto što se spominje usput, već predstavljaju značajan izazov u budućnosti, a Europa je pokrenula i brojne inicijative usmjerene tome da do 2050. godine postane klimatski neutralni kontinent. Autoplin se smatra alternativnim gorivom sukladno Direktivi Europske unije 2014/94, a u odnosu na druga fosilna goriva ima najmanje utjecaja na okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. *Istraživanja pritom pokazuju da se vožnjom na autoplin u okoliš ispušta 75 posto manje ugljičnog monoksida, 85 posto manje čestica čađe, 40 posto manje dušikovih oksida te 10 posto manje ugljičnog dioksida nego prilikom vožnje na benzin.

INA vas nagrađuje!

Ovog proljeća INA je ponovno pokrenula uspješnu akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila, a akcija uključuje ugradnju vrhunske plinske instalacije od strane ovlaštenih servisa koja nudi do četiri godina jamstva na sustav, po cijeni od 6.500** kuna s uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. INA autoplin dostupan je za punjenje na Ininim maloprodajnim mjestima, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589.

„S obzirom na uspješnost kampanje i benefite koje su kupci prepoznali, trenutno se najveći broj ugradnji plinskih instalacija u benzinska vozila ostvaruje tijekom Inine akcije. Na ovaj način kupci imaju mogućnost najpovoljnije ugradnje i trajnih ušteda u vidu korištenja dostupnog, povoljnog i ekološki prihvatljivijeg goriva. INA surađuje samo s ovlaštenim instalaterima s dugogodišnjim iskustvom koji koriste certificirane uređaje“, izjavila je Gabriela Godler Ilić, rukovoditeljica poslovanja UNP-a u Ini.

Akcijska ponuda vrijedi od 15. srpnja 2022. godine.

Do sada je kroz Ininu akciju ugrađeno oko 3.000 plinskih instalacija, a kupci u prosjeku mogu birati između 50-ak instalatera tijekom jednog akcijskog perioda.

Više informacija o akciji možete pronaći na Ininoj internetskoj stranici.

*Navedeni postoci temelje se na podacima iz dostupnih istraživanja na području EU te su isti navedeni u procijenjenome okvirnom rasponu i isključivo su informativnog karaktera
**Jednokratno gotovinsko plaćanje, vozila s četiri cilindra; cijena ovisi o odabranom plinskom sustavu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije