Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperiment

Zakopali automobile pa ih nakon godinu dana pokušali upaliti. Jesu li uspjeli? Otkrijte u videu!

zakopali aute
Foto: Screenshot
1/2
18.10.2018.
u 13:13

Za eksperiment su odabrali automobile s tri različita kraja svijeta, odnosno njemački Audi, japansku Toyotu i rusku Ladu

Ruski youtuberi zakopali su tri stara automobila te su ih godinu dana kasnije odlučili otkopati i isprobati hoće li koji od njih upaliti.

Za eksperiment su odabrali automobile s tri različita kraja svijeta, odnosno njemački Audi, japansku Toyotu i rusku Ladu. Bagerom su napravili veliku rupu te ih zatrpali zemljom.

Godinu poslije toga odlučili su ih otkopati. Karoserije automobila bile su uništene jer je zemlja i vlaga prodrla u njih pa su uz pomoć lopata dodatno vadili zemlju iz vozila. Kada su očistili motore te promijenili tekućine, pokušali su ih upaliti.

Starter na Audiju bio je uništen vlagom i teretom pa nije mogao pokrenuti motor, no Toyota i Lada zato su se bez problema upalile. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 14

IL
ilijan
16:58 18.10.2018.

Ja sam upalio Bubu koja nije bila paljena 30 godina. Očistio sam joj svijećice , platine u razvodniku nasuo sam u karburator malo benzina i kresnula je kao da sam je jučer palio. I to vani je bila niti je zahrđala niti su joj amortizeri propali samo su joj gume bile ispuhane. Nakon novih guma bila je u voznom stanju kočnice svijetla u funkciji samo joj grijanje nije radilo jer su joj cijevi od toplog zraka propale.

Avatar comandante
comandante
07:27 19.10.2018.

fenomenalan test.. ključan pri odabiru novog auta... genijalno

BI
biserkablagus4
19:15 18.10.2018.

TOYOTA pre 40 godina nije ni bilo u evropi a retki su bili i kadilak a sto se tice palenja budite bez brige kadilak ce da radi i nakon 30 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije