Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA IMUĆNE VOZAČE

Za Porsche Travel Club ne moraš imati Porsche, ali trebaš - novac

porsche
Uwe Zucchi/DPA/PIXSELL
20.04.2013.
u 15:00

Cijena sna: Tri dana u Porscheu te u finim restoranima i hotelima stoje oko 27.000 kuna

Jedan od najpoznatijih proizvođača automobila na svijetu, njemački Porsche, već više od 15 godina ima i odjel koji se brine za posebne doživljaje. Riječ je o Porsche Travel Clubu koji diljem svijeta organizira brojna zbivanja i putovanja, a sada je u plan uvrstio i Hrvatsku. Tako imali priliku, prvi u Hrvatskoj, provesti tri dana na zanimljivom zbivanju.

Fascinantne ceste

Znači, Porsche Travel Clubu organizira druženja za one kojima nije problem za dva, tri ili više dana izdvojiti i po nekoliko tisuća eura. Ova je priča otvorena za sve, nije predviđena samo za vlasnike Porsche automobila. Tour varijanta gostima nudi da zaslade nepce u nekim od najpoznatijih restorana, odsjednu u nekim od najboljih hotela te dožive ugođaj vožnje Porsche automobila po nekim od najfascinantnijih cesta.

Porsche Travel Club tijekom listopada ove godine organizira čak dva zbivanja u našim krajevima, i to od 12. do 17. te od 18. do 23. listopada. Za ovu je priču potrebno izdvojiti 3590 eura ako želite spavati u dvokrevetnoj sobi, odnosno 3990 eura želite li jednokrevetne sobe. Na našem putovanju, koje je započelo u Zagrebu, uputili smo se autocestom prema Kvarneru i Istri. Posjetili smo Opatiju, Rovinj, Livade, Selce te se preko Plitvičkih jezera uputili nazad prema Zagrebu.

Novi Cayman S

Tijekom tri dana isprobali smo nekoliko zanimljivih modela: Boxter S, Carrera Cabriolet, Carrera S Coupe, Carrera 4 Cabriolet, Carrera 4 Coupe te najnoviji model u ponudi - novi Cayman S. Riječ je o modelima koji razvijaju najveću snagu od 315 do 400 konjskih snaga, te postižu i ubrzanja s mjesta do stotke za svega 4,1 sekundu. Taj podatak vrijedi za Carreru 4 Coupe opremljenu 7-stupanjskim ručnim mjenjačem koja postiže i maksimalnih 285 km/h.

Ukupan doživljaj teško se može opisati riječima, to se mora doživjeti. No, ovakav užitak u Hrvatskoj si može priuštiti tek malen broj ljudi. Ali, uvijek možemo maštati...

>> FOTO Porsche 911 Cabriolet S u Gemballinom \'novom ruhu\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije