Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polog 7500 kuna

VW počeo primati predbilježbe za svoj novi električni auto ID.3

VW ID.3
Foto: VW
1/4
09.05.2019.
u 13:32

Još nije sasvim poznato kako će automobil izgledati. Objavljeno je tek nekoliko fotografija vanjštine zamaskiranog automobila

Čak mjesecima prije njegove predviđene svjetske premijere - najavljene za automobilski salon koji će se sredinom rujna održati u Frankfurtu - Volkswagen je počeo primati predbilježbe za svoj novi električni automobil. Predbilježbe su omogućene za 29 europskih tržišta, pa tako i u Hrvatskoj, a valja ostaviti polog od 7500 kuna. Očekuje se da će prvi primjerci stići do kupaca sredinom 2020. godine. Početna cijena u Njemačkoj bit će ispod 30.000 eura za model dosega 330 km.

Još nije u potpunosti poznato kako će automobil izgledati. Objavljeno je tek nekoliko fotografija vanjštine zamaskiranog automobila, a usporedo s informacijom o mogućnosti predbilježbe Volkswagen je u javnost pustio i onu o nazivu modela. Zvat će se ID.3. Začetak potpuno nove električne obitelji bit će pripadnik kompaktne klase.

VW ID.3
1/4

Ovo je prvi put da Volkswagen nudi mogućnost predrezervacije. Potencijalni kupci u Hrvatskoj moći će se prijaviti za svoj primjerak modela ID.3 1ST na stranici www.volkswagen.com/id-prebooking. Posebno izdanje modela ID.3 1ST uključuje visokokvalitetnu opremu i ograničeno je na 30.000 vozila u Europi. Volkswagen oprema model ID.3 1ST verzijom baterije srednje veličine koja će kasnije biti dostupna za seriju modela ID.3, a za koju se očekuje da će biti najtraženija. Posebno izdanje, model 1ST koji se može predrezervirati, ima doseg od 420 kilometara (po WLTP-u). 

Volkswagen posebno izdanje modela ID.3 1ST nudi u tri bogato opremljene verzije. Model ID.3 1ST donosi, primjerice, upravljanje glasovnim naredbama i navigacijski sustav. Model ID.3 1ST Plus ima i IQ. Light uz dvobojni vanjski i unutrašnji dizajn, a model ID.3 1ST Max opremljen je i velikim staklenim panoramskim krovom i inovacijama poput head-up zaslona s proširenom stvarnošću.
Na većini će tržišta faza naručivanja za kupce koji misle obaviti predrezervaciju započeti netom nakon završetka sajma IAA u Frankfurtu. Kupci će tada moći predati obvezujuću narudžbu kod Volkswagen trgovca. Do tada će u svakom trenutku moći otkazati svoju prijavu bez ikakve naplate, te će im se plaćeni predujam odmah vratiti.

Pogledajte i video Rimčevog auta u Ženevi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije