Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ID.3 1ST

VW osigurao dodatnu količinu svog novog električnog auta za predrezervaciju

VW ID.3
Foto: VW
1/4
23.08.2019.
u 11:06

ID.3 1ST opremljen je baterijom srednje veličine koja će kasnije biti dostupna za seriju modela ID.3, a za koju u VW-u očekuju najveću popularnost

Slijedom velikog interesa za predrezervaciju posebnog izdanja Volkswagenova električnoga modela ID.3 1ST u VW-u su osigurali dodatnu količinu vozila.

Volkswagen je početkom svibnja započeo s predrezervacijama za prvi model u svojoj novoj, potpuno električnoj obitelji ID. vozila. Prva, ograničena količina vozila rezervirana je u samo nekoliko dana, a dodatna ograničena količina ID.3 modela, u posebno opremljenoj 1ST seriji, od jučer je dostupna za predrezervacije na stranici www.volkswagen.com/id-prebooking. Predajum iznosi 7.500 kuna.

ID.3 1ST opremljen je baterijom srednje veličine koja će kasnije biti dostupna za seriju modela ID.3, a za koju u VW-u očekuju najveću popularnost. Model ID.3 isporučivat će se kupcima s nultom stopom emisija ugljičnih dioksida. Proizvodnja baterijskih ćelija te proizvodnja modela ID. usmjerene su prema tomu cilju, primjerice dosljednom upotrebom energije iz obnovljivih resursa. Neizbježne emisije u okviru proizvodnog procesa nadoknadit će se podržavanjem certificiranih klimatskih projekata, kažu u VW-u.

Proizvodnja modela ID.3 1ST trebala bi prema planu započeti krajem 2019. godine, a prva bi se vozila kupcima trebala isporučiti sredinom 2020. godine.

ID.3 1ST nudi se u četiri boje i tri verzije, a neka od serijske i dodatne opreme uključuje upravljanje glasovnim naredbama i navigacijski sustav, IQ. Light uz dvobojni vanjski i unutrašnji dizajn, veliki stakleni panoramski krov i head-up zaslon s proširenom stvarnošću.

Svjetska premijera modela ID.3 održat će se 9. rujna uoči Međunarodnog sajma automobila koji se od 10. do 22. rujna održava u Frankfurtu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije