Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti

Vozila državnih institucija na prodaju putem licitacije

10. prosinca 2014. u 08:30 1450 prikaza
trcz
Foto: PR FOTO

Licitacija rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine limenih ljubimaca biti će održan sredinom prosinca u organizaciji TRCZ-a kada će svim zainteresiranim kupcima biti ponuđeno preko tri stotine vozila svih marki i brandova. U sklopu ponude će biti ponuđena i vozila državnih istitucija, redom HAC-a, MUP-a te resornih ministarstva.

Licitacija će biti održana u subotu 13. prosinca s početkom u 09.00 sati u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno gotovo tri stotine vozila. Jedan dio vozila koja su u ponudi pripadaju državnim institucijama te će tako zainteresirani moći vrlo povoljno do vozila koja su do nedavno bila korištena od strane MUP-a, HAC-a i pojedinih ministarstava.

Organizator licitacije je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u licitaciji moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna.

Sva vozila iz ponude mogu se unaprijed pogledati na lokacijama u Donjoj Zelini, Donjozelinska bb u periodu od 11. do 12 prosinca, u vremenu od 10-14 sati.

Eurovision Song Contest 2021
ALBINA NIJE PROŠLA
'Nikad više ne gledam Euroviziju': Pogledajte burne reakcije hrvatskih tviteraša
Oporavilište za divlje životinje u Osijeku
Briga o okolišu
Upoznajte ljude koji se brinu o divljim životinjama svaki dan