Naslovnica Auti

VIDEO Vozač BMW-a uzrokovao kaos na autocesti: nije mu se dalo čekati u gužvi

Autor snimke rekao je da je vozač BMW-a za nesreću čak pokušao okriviti vozača Citröena
17. veljače 2017. u 16:05 3 komentara 2766 prikaza
policija
Foto: Liam McBurney/Press Association/PIXSELL

Strpljivost je zlata vrijedna. Pokazuje to i nesreća više automobila u Velikoj Britaniji koju je uzrokovao neoprezni i nestrpljivi vozač sportskog BMW-a Z4.

Kako se vidi na videu snimljenom u utorak na cesti M60 u blizini Manchestera, BMW se želio izvući iz gužve pa se prebacio u desnu traku, koja je u tom trenutku bila prazna.

Međutim, nekoliko trenutaka poslije u BMW, koji nije uspio razviti punu brzinu, žestoko se zabio žuti Citroën DS3. Udarac je bio tako snažan da se Citroën gotovo prevrnuo. Nakon prvog udara, još jedan kombi se sudario, a drugi vozači morali su naglo kočiti da izbjegnu još veći kaos.

 

Kako prenosi Daily Mail, jedna je osoba izvučena iz auta te joj je pružena medicinska pomoć, ali nitko nije smrtno stradao.

Autor Patrick Mitchinson objavio je snimku na društvenim mrežama, a za vozača BMW-a nije imao lijepe riječi.

- Ovakav kaos možete izazvati kada vozite kao potpuni ... - napisao je Mitchinson, dodajući da je vozač BMW-a za nesreću pokušao okriviti vozača Citröena.

- Kada mu je pokazana snimka odjednom se počeo ispričavati. Tako mi je drago da sam kupio kameru i mogu dokazati tko je bio kriv... Što prije nabavit ću bolju kameru - rekao je Mitchinson.

>> Bijesni vozač namjerno izazvao sudar. Policija: Netko je mogao poginuti!

>> Strava kod Mostara: U prometnoj nesreći poginule tri osobe

Elipso

  • Avatar Hortus diabolicus
    Hortus diabolicus:

    Vozač Citroena je kriv, ipak je to bez veze auto, gospoda u BMW- ima imaju prednost.

  • Biouskoli91:

    Tak' je i meni jednom biser izletio. Srecom, uspio sam se zaustaviti. Kad sam pitao genija pa je'l vidi da sam ja isao i skoro udario u njega, on mrtav hladan kaze: pa dao sam zmigavac....