Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBJESNIO KORISNIKE FACEBOOKA

Bahatost na vrhuncu: Pogledajte kako je vozač BMW zaobišao dugu kolonu vozila

Screenshot
05.11.2022.
u 20:16

Mnogi na sve moguće načine pokušavaju izbjeći gužvu na cesti ne misleći pritom nimalo na druge sudionike u prometu

Vozači na raznorazne načine pokušavaju izbjeći gužvu u prometu, a mnogo puta to čine na štetu drugih vozača. Snimka iz Splita koja je objavljena na stranici Prometne zgode i nezgode pokazuje iznimnu bahatost jednog vozača BMW-a. 

Naime, na snimci se vidi kako je kolona vozila koja skreću ulijevo duga nekoliko stotina metara, a snima je vozač iz automobila koji se kreće trakom za ravno. Dolaskom do semafora, ispred njega se ugurao vozač bijelog BMW-a koji je čak nije ni čekao da se upali zeleno za skretanje lijevo, već je brzo skrenuo na žutom i tako došao na red prije svih onih vozila koja su čekala u dugoj koloni. Mnogi su mu to zamjerili. 

 

- Nešto nije u redu na snimci, ovo neko namjerno radi da ocrni vozače BMW-a. Vozač BMW-a nikad ne bi dao žmigavac, pogotovo u ovakvoj situaciji - komentar je koji je nasmijao mnoge. 

'Ima takav jedan redovno oko pola osam ujutro na izlazu Čulinečke na Slavonsku u Zg. Redovno obiđe u većinom praznom traku za ravno i onda se samo ubaci ispred svih za lijevo. Jer zašto bi on čekao, valjda je on bitniji od drugih...', 'Može policija po snimci otkriti tablicu i tko je to. Još krenuo prvo i na crvenom. Uzeti vozačku i zabranu bar 5 godina. Sto su drugi kreteni pa neka čekaju', 'Redovito rade živčani vozači, ništa novo', 'Bahatost je na cesti sve češća', samo su neki od brojnih komentara. 

Ključne riječi

Komentara 27

EX
expiralitozo
22:07 05.11.2022.

Valjda će sada policija reagirati kada ima snimku. Naravno ako nije neki badža.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:55 05.11.2022.

Sve u skladu sa markom vozila. Sirovina sa brda.

DU
Deleted user
23:17 05.11.2022.

U Zagrebu više puta doživio da se ispred tako ubaci neki krkan, više ni ne reagiram, samo mu se sjetim majke i psa. Doslovce svaki put je bio BMW, izgleda da ta marka posebno privlači mentalno zakinute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije