Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće

VIDEO Sulud potez u Zagrebu: Prošao kroz crveno i jedva izbjegao sudar

Prošao kroz crveno u Zagrebu
Foto: Screenshot Facebook/Croatia Dashcam
30.05.2019.
u 23:46

Vozač bijele Škode Fabije prošao je kroz crveno na križanju Slavonske avenije i Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu i "za dlaku" izbjegao automobil koji je prošao kroz isto križanje s desne strane, na zeleno

Prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu nikad nije dobra ideja, a posebno onda kad cestom koju tako prelazite juri drugi automobil il više njih.

To nije smetalo vozaču bijele Škode Fabije koji je prošao kroz crveno na križanju Slavonske avenije i Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu i "za dlaku" izbjegao automobil koji je prošao kroz isto križanje s desne strane, na zeleno.

Video incidenta snimljen iz drugog automobila objavljen je na stranici Croatia Dashcam, a auto koji je prošao kroz crveno navodno je Uber.

Ključne riječi

Komentara 8

GR
grodar
08:02 31.05.2019.

dobro ga izudarat

Avatar kronaa
kronaa
06:14 31.05.2019.

uber :D

DU
Deleted user
12:28 31.05.2019.

sada se vidi kome pogoduje gdpr, zastita od privatnosti. ne bi cudilo da ovoga koji jesnimao nekako nadju i kazne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije