Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

VIDEO Strašna nesreća – pogledajte što je snašlo ljude na skuteru

Stup pao na skuter
Foto: screenshot
18.03.2019.
u 09:21

Na snimci se može vidjeti kako cestom hodaju pješaci i voze motocikli kad u jednom trenutku na skuter pada stup koji se nalazi uz zid pokraj ceste

Vozač i putnica na skuteru stradali su u nesreći koju je izazvao – telefonski stup. Ne, nije se vozač skuterom zabio u stup već je stup pao na njih.

Snimka neobične nesreće, koja se navodno dogodila u Indiji, pojavila se na internetu. Sudeći po snimci nadzorne kamere, bilo je to 13. ožujka.

Pogledajte video:

Na snimci se može vidjeti kako cestom hodaju pješaci i voze motocikli kad u jednom trenutku na skuter pada stup koji se nalazi uz zid pokraj ceste.

Skuter se nakon udarca srušio, a putnica se previjala od bolova ležeći, kao i vozač, na cesti.

Nesretnim skuterašima uskoro su u pomoć pohrlili drugi vozači i prolaznici.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar VinkoL
VinkoL
13:57 18.03.2019.

15. stoljeće i skuteri ne idu skupa.

DD
dobar.d
16:30 18.03.2019.

Ja mislim da je nesreća povezana sa presporom vožnjom skuteraša, da je išao brže izbjego bi močigu...Dakle, ubrzat brate kretanje vozila bar na 30 km/h, a ne ko onaj u "maratoncima" što se hvali kako juri 20 km/h...Jok bre, ne juriš sve dok ne ubrzaš do 30 km/h, e onda reci da juriš, a ako i tada padne močiga na fes (a nije fes kahlica, druže), onda ćeš shvatit da nije dovoljno ni samo jurit 30 km/h, a ne stavit kahlicu na glavu, jer nikad ne znaš kad će Bog bacit ciglu s neba baš na tvoju kahlicom nezaštićenu glavu...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:30 18.03.2019.

Svi staju i priskaču u pomoć. Tako je i kod nas nekad bilo, danas sve rjeđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije