Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradna igra

VIDEO Osvojite Fiat Tipo! Pogledajte prostrani automobil koji može biti vaš!

31.10.2018.
u 13:32

Prvi kupon potražite u petak 2. studenoga i sudjelujte u velikom finalu Večernjakove sezone lova u voznom parku! Sa samo 9 kupona osvojite automobil koji će osvojiti vas: Fiat Tipo.

Večernji list ponovno ima veliku nagradnu igru! Od petka 2. studenoga prikupite 9 različitih kupona i osvojite Fiat Tipo!

Ovaj prostrani automobil s prtljažnikom od 440 litara, klasičnim benzincem s 95 KS i 6-stupanjskim mjenjačem i opremom poput automatskog klimatizacijskog uređaja, tempomata, parkirnih senzora i radija s 5-inčnim dodirnim zaslonom može biti vaš!

VIDEO Pogledajte automobil koji možete osvojiti u nagradnoj igri!

Peterovratni kompakt dugačak 437 cm i uz međuosovinski razmak od 264 cm nudi prostranu unutrašnjost, a uz prtljažnik od 440 litara sasvim je dovoljan za prosječnu hrvatsku obitelj.

Početni motor klasični je atmosferski 1,4 16 V 4-cilindarski benzinac s 95 KS i 127 Nm okretnog momenta, a uz ugodni i precizni 6-stupanjski ručni mjenjač s kuglastom ručicom koja odlično sjeda u ruku čini se kao sasvim uvjerljivi automobil.

Ne treba očekivati čuda, nije ovo auto za jurnjavu, ali performanse – 12,1 s do stotke i maksimalna brzina od 185 km/h – sasvim su solidne i zadovoljit će većinu kupaca, pogotovo onih kojima je umjerenost potrošnje važnija od dinamičnosti.

Tvornički deklarirana prosječna potrošnja jest 5,7 l/100 km, dok u realnosti treba računati na oko 7,5 l/100 km. U unutrašnjosti Tipo nudi zavidnu prostranost i fine materijale.

Upravljač i ručica mjenjača obloženi su kožom, dok su vrata i armatura obloženi solidnom plastikom. U početnoj je opremi audiouređaj s 5-inčnim dodirnim zaslonom, automatski klimatizacijski uređaj, tempomat, električno pokretani vanjski retrovizori i prednja stakla. 

Poznata Fiatova City funkcija omekšava servoupravljač za lakše manevriranje automobilom u gradskoj vožnji pa se Tipom lagano upravlja. Na otvorenoj cesti, pa i u zavojima, dinamika je vrlo dobra, dok se na autocesti ugodno putuje na dužim relacijama.

>>Sve o pravilima nagradne igre možete pročitati ovdje

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kažemja
22:29 31.10.2018.

Solidan auto za malo love.

TH
thu
18:34 01.11.2018.

Fiat...joj...joj..

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
19:05 31.10.2018.

Ne bih Fiat ni gratis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije