Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVO ISKUSTVO

VIDEO Mirno je punio gorivo na benzinskoj kad se dogodilo nešto strašno

Zapalio mu se motocikl na benzinskoj
Foto: Wochit
1/2
21.04.2019.
u 10:33

Vozač se srećom brzo snašao i maknuo s motocikla, a dobro se snašlo i osoblje koje je maknulo motocikl od spremnika s gorivom i ugasilo ga protupožarnim aparatima.

Jedan vozač ostao je šokiran kad mu se motocikl zapalio na benzinskoj postaji dok je on sjedio na njemu. Dogodilo se to u Anandu u Indiji 15. travnja, a nesreća je snimljena nadzornom kamerom.

Vozač se srećom brzo snašao i maknuo s motocikla, a dobro se snašlo i osoblje koje je maknulo motocikl od spremnika s gorivom i ugasilo ga protupožarnim aparatima.

Na kraju nitko nije ozlijeđen.

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
17:22 21.04.2019.

Indija. Jel kaj čudno?

MT
makan tahi
16:12 21.04.2019.

jedino strašno šta se desilo je da su se svi uspaničili, da je ostao miran i da nije bacio motor na pod vatra se ne bi proširila i da je tupan s aparatom prvo izvukao osigurač pa onda lupao po ventilu za aktivaciju, vatra bi bila ugašena u 4. sekundi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije