Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji kaos

VIDEO 'Kakvi su to majstori': Pauku ispao Smart i razbio se

Smart ispao pauku u Rijeci
Foto: Čitatelj 24 sata
22.10.2019.
u 11:04

"Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo", kazao je jedan od svjedoka

Brutalno, prebrutalno - tako nam je scenu na koju je naišla u blizini svog radnog mjesta opisala zgrožena Lorena. Naime, pauk je dizao jedan Smart, no ne baš najumješnije, pa mu je ispao i oštetio se.

- Automobil se nalazio na kolniku i imao je kaznu zakačenu za brisače i prije nego su ga krenuli podizati - kazala nam je svjedokinja dodajući da se vlasnik nije pojavio dok se ona nalazila na mjestu događaja, ali da i nju zanima njegova reakcija. Najgore je, kaže, što možda nitko neće snositi posljedice, odnosno neće podmiriti štetu.

Gledam s prozora i ne vjerujem. Pa kakvi su to majstori – komentirao je čitatelj 24 sata kojem su djelatnici pauk-službe jučer pod prozorom u Rijeci priredili pravi show. 

Video je objavljen na Facebook-stranici Prometne zgode i nezgode, koja navodi kako se incident dogodio u Ružićevoj ulici.

Ma, skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je netko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk. Ma strašno, kakvi su to genijalci. Evo, ne mogu se prestati smijati, ha-ha-ha. Samo mislim da vlasniku automobila neće biti smiješno – komentirao je čitatelj.

Ni u policiji ni u pauk-službi nisu mogli dati više informacija o incidentu.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

Ključne riječi

Komentara 15

BL
bluesclues
11:32 22.10.2019.

to im se nebi dogodilo da su digli neki veliki mercedes ili audi...ali to se ne smije dirat...

DU
Deleted user
11:27 22.10.2019.

Ulovila ih fjaka usred posla pa zadrijemali.......ae

Avatar Niškorist
Niškorist
12:41 22.10.2019.

Kreteni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije