Naslovnica Auti Automobili

VIDEO Izgubio živce: Na križanju izašao iz auta pa iskalio svoj bijes

Nije poznato koji je razlog neobičnog sukoba na cesti
07. veljače 2019. u 10:35 8 komentara 26948 prikaza
Sukob u prometu
Foto: screenshot

Na popularnom video-servisu LiveLeak pojavila se snimka sukoba u prometu snimljena jučer, navodno u Houstonu u američkoj saveznoj državi Texas.

BMW s neobičnim karlovačkim pločicama ZG-007-JB Personalizirane pločice nekima su bacanje novca, a neki ih vole - evo koliko koštaju

Na snimci snimljenoj kamerom iz automobila može se vidjeti kako vozač jednog automobila vozi odmah iza drugog automobila i u jednom ga trenutku prestiže i zaustavlja se ispred njega. Vozač izlazi iz auta, očito tražeći nekakvu konfrontaciju, no vozač drugog auta nije baš zainteresiran za ćaskanje pa ga prestiže, čime je izbjegao sukob, ali samo nakratko.

Pogledajte video sukoba:

Naime, nakon što su se oba automobila zaustavila na križanju, vozač prvog auta opet izlazi, no ovaj put uspješno dolazi do drugog auta i udara po njemu. Vozač drugog automobila brzo napušta mjesto sukoba, a bijesni vozač vraća se u svoje vozilo.

Nije poznato koji je razlog okršaja, to jest postoji li pravi motiv ili su vozaču malo popustili živci pa je odlučio iskaliti svoj bijes na blago rečeno neprikladan način.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar SAS
  SAS:

  Novinarstvo za 5! Bravo!

 • Avatar BilanMandić
  BilanMandić:

  kako kaže na radiju u snimci, sigurno demokrat i nasljednik osnivača Ku klux Klana

 • snovakor:

  kako izmišljena prića ... "udarao je po autu" .. nije ni uspio jer je ovaj zbrisao ... a inaće sve te gluposti gledamo na YT ... pa ne trebate i vi kopirati sve gluposti ... dajte nešto ljudsko pokažite...ove svakakve ... prikaži još! gluposti se događaju svugdje po svijetu ...