Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Velika nagradna igra Adriatic osiguranja „Moja polica u Adriaticu vrijedi više“

Sve ugovaratelje polica obveznog i kasko automobilskog osiguranja tijekom godine očekuju čak tri regionalna izvlačenja bogatih nagrada
11. rujna 2020. u 08:58 1170 prikaza
Moja polica u adriaticu vrijedi više
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Velika nagrada igra Adriatic osiguranja „Moja polica u Adriaticu vrijedi više“ traje i dalje. Bogati nagradni fond, koji uključuje 171 nagradu, vrijedan je ukupno 3,68 milijuna kuna, a priliku da osvoje jednu od bogatih nagrada imaju svi postojeći i novi osiguranici koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine u Adriatic osiguranju ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo.

Sve ugovaratelje polica obveznog i kasko automobilskog osiguranja tijekom godine očekuju čak tri regionalna izvlačenja bogatih nagrada. U svakom od regionalnih izvlačenja možete postati vlasnikom jednog od 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 s uključenom policom osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko policom ili jednom od čak 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

Sretni dobitnici prvog kola izvučeni su još u svibnju. Pred nama je izvlačenje dobitnika u rujnu, u kojem sudjeluju svi koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje osobno i/ili teretno vozilo te izvlačenje trećeg kola u siječnju 2021. godine, i to u Rijeci, Splitu, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tako ćemo uskoro saznati imena najsretnijih osiguranika Adriatic osiguranja koji će u drugom kolu nagradne igre osvojiti 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 i po 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

Moja polica u adriaticu vrijedi više | Autor : Promo Foto: Promo

No, to nije sve. Adriatic osiguranje pripremilo je veliko finalno izvlačenje. Svi osiguranici kojima se nije posrećilo u prva tri kruga ulaze u završni nagradni bubanj te imaju priliku u finalnom izvlačenju kući odvesti automobil iz snova - bogato opremljen i potpuno osiguran VW Touareg. Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, kada će biti izvučeni i dobitnici iznimno vrijednih novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u Hotelu Medora Auri u Podgori.

Osim što ste uz Adriatic sigurni, i Vaša polica u Adriaticu doista vrijedi više. Zatražite ponudu obveznog ili kasko osiguranja za svoj automobil online ili navratite do Vama najbližeg prodajnog mjesta, te tako sebi osigurajte vrijedne nagrade.

Više o nagradnoj igri saznajte na www.adriatic-osiguranje.hr ili na nekom od prodajnih mjesta Adriatic osiguranja.

Vladimir Pecelj
POVRIJEĐEN I LJUTIT
Životna drama čovjeka kojem su se mnogi divili, oduzeli su mu krov nad glavom
Računalo
Novi način učenja
5 stvari koje trebate znati prije kupovine laptopa za novu školsku godinu