Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnik Večernjakove nagradne igre

Prvi put okušali sreću i - dobili novi Golf VII

Foto: Boris Ščitar
21.10.2017.
u 07:00

Mladi student građevinarstva sretni je dobitnik VW Golfa VII, a dobio ga je zahvaljujući majci koja je zaigrala na njegovo ime

Ključevi Volkswagen Golfa 7 TDI službeno su jučer predani dobitniku Večernjakove nagradne igre Mihovilu Oreškoviću. Ovaj 26-godišnji student građevinarstva novi auto dobio je zahvaljujući majci.

– Isprva sam mislio da se netko zafrkava kad sam s druge strane linije čuo da sam osvojio auto. Zahvalio sam i poklopio te upitao majku ima li ona ikakve ideje o čemu se radi – kazao je. A kakvo li ga je samo iznenađenje čekalo. – Majka mi je tek tad otkrila kako je odlučila zaigrati Večernjakovu nagradnu igru. Nikad nije ništa igrala, no odlučila je okušati sreću. Tako je skupila kupone i poslala ih na moje ime, a poklopilo se da je poslala baš na moj rođendan. Ovo je jedan od boljih rođendanskih poklona – rekao nam je sa smiješkom mladi dobitnik.

Auto koji je osvojio je iz Comfortline linije koja u opremi, između ostalog, nudi zvučnu pomoć pri parkiranju, multikolizijske kočnice, motor s reduciranim vrijednostima potrošnje i emisije CO2, sklopive retrovizore, prednja i stražnja LED svjetla umjesto dosadašnjih ksenonskih te još brojne druge novitete. I još je stigao u atraktivnoj mango boji koja je među prodavanijima ove godine, kako su nam rekli u Porsche Croatiji. Mihovil nam je i otkrio što će prvo napraviti kada se autom vrati kući. – Kako imamo samo jedan auto, dosad je majka bila ta koja je mene znala voziti kada sam nekamo trebao ići. Mislim da je sada došao red na mene da ja nju malo vozim, pa makar i jednom tjedno na kolače. Ipak, ne događa se svaki dan da osvojiš auto, odnosno da netko tko nikad nije igrao osvoji auto na tvoje ime. Mislim da ćemo se, osim na kolače, otisnuti ponekad i u neku putnu pustolovinu – s osmijehom na licu zaključio je Mihovil.

Komentara 1

KR
Krotila
08:34 21.10.2017.

čestitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije