Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Upoznajte novu generaciju i30 te ostale Hyundai modele

Hyundai Roadshow 2017.
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
18.05.2017.
u 09:03

Iskoristite posebne prodajne uvjete za vrijeme trajanja Hyundai Roadshowa; Hyundai Before Service - besplatno provjerite; Vaš Hyundai na licu mjesta; Sudjelujte u natječajima i osvojite Hyundai nagrade

Hyundai Roadshow turneja je počela! Od 11.05. do 11.06. posjetit ćemo Rovinj, Pulu, Rijeku, Šibenik, Zadar, Zabok, Zagreb, Koprivnicu, Varaždin, Osijek i Slavonski Brod. Na turneji upoznajte Hyundai ponudu i testirajte novi i30, IONIQ hybrid, osvježeni i10, i20, i20 Active, i40 i Tucson. Tijekom Roadshowa u cijeloj ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži u Hrvatskoj osigurali smo posebne prodajne uvjete.

Pozivamo sve vlasnike Hyundai vozila, da nas posjete na Hyundai Roadshowu, gdje mogu besplatno provjeriti svoje Hyundai vozilo u 17 točaka za sigurnu, ugodnu i bezbrižnu vožnju. Svakom korisniku koji obavi Before Service provjeru poklanjamo 3l ljetne tekućine za pranje vjetrobranskog stakla!

Od samog početka projekta ponosni smo mobility partner STEM Croatian Makersa koji uspješno popularizira robotiku među mladima u Hrvatskoj. Upoznajte se i vi sa STEM projektom na Hyundai Roadshowu. Dođite, zabavite se i osvojite vikend vožnju s jednim od Hyundai modela ili ljetovanje za dvoje s novim i30!

Više informacija potražite ovdje.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?