Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAHATO PONAŠANJE

Zagrepčanin parkirao auto ispred vrata, evo kako su mu se stanari osvetili

parking
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.02.2017.
u 14:13

Nesvakidašnja fotografija objavljena je na popularnoj Facebook-stranici Uživo sa hrvatskih prometnica, a sudeći prema komentarima korisnika snimljena je na zagrebačkoj Savici

Nepropisno i bezobrazno parkiranje problem je koji mori mnoge gradove svijeta, a Zagreb nije iznimka.

Mnogi će na bahato parkirano vozilo samo odmahnuti rukom, ali ponekad građani uzmu stvar u svoje ruke i na razne načine kazne vozača.

Čini se da se slično dogodilo vlasniku Opel Corse parkirane ispred vrata zgrade na kojima je istaknut znak zabrane parkiranja. Auto je zatrpan vrećama sa smećem, pa pretpostavljamo da se iza vrata kriju kante za otpad. Corsa je očito otežala prolaz stanarima do kanti pa su smeće odlučili ostaviti na njoj.

Nesvakidašnja fotografija objavljena je na popularnoj Facebook-stranici Uživo sa hrvatskih prometnica, a sudeći prema komentarima korisnika snimljena je na zagrebačkoj Savici.

>> Krivo se parkirao, a onda je uslijedila osveta kakvu nije mogao ni zamisliti

>> Zar je uistinu potrebno automobilom ići od Trga do Frankopanske?

Komentara 2

RB
renato.bednjanec
15:45 06.02.2017.

Ljudi su imali pravo. Još je dobro prošao.

KR
kresimirn
15:41 07.02.2017.

netko previse vremena trosi na fejsu i jubitou pa kad vidi nesto da ispadne frajer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije