Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vikend

U subotu međunarodni sajam oldtimera u Strmcu Samoborskom

Oldtimer
\"VL\"
07.04.2010.
u 14:25

Ulaz na sajam je za sve posjetitelje besplatan, a u sklopu sajma biti će i prigodna izložba oldtimer vozila

Oldtimeri su u Hrvatskoj od prošle godine konačno ušli u zakonske okvire, polako se kreće i s izdavanjem licenci u skladu s europskim mjerilima, a eto i s oldtimer sajmovima pomalo također konkuriramo svjetskoj oldtimer sceni. Sajam oldtimera u Strmcu Samoborskom postaje mjesto tradicionalnog proljetnog hodočašća ljubitelja oktanskih starina, pa će tako 10. travnja 2010. u vremenu od 8 do 15 sati ponovno biti domaćin međunarodnog sajma oldtimera. Biti će to dobra prilika i za druženje istomišljenika, promišljanja o problemima koji muče ove čuvare tehničke baštine te razmjenu restauratorskih iskustava. Očekuje se bogata ponuda dijelova, literature, opreme, kolekcionarskih trofeja i svega ostalog vezanog za povijest motorizacije. U sklopu sajma biti će i prigodna izložba oldtimer vozila, a osigurana je i bogata ugostiteljska ponuda. S obzirom da se sajam već udomaćio u hrvatskom oldtimerskom kalendaru ne treba sumnjati u dobru i ovogodišnju posjećenost izlagača, trgovaca i posjetitelja. Po prvi puta sajam će ove godine imati i internacionalni karakter jer se očekuje dolazak ljubitelja oktanskih starina i iz susjednih zemalja. Ulaz na sajam je za sve posjetitelje besplatan, a više informacija možete dobiti na telefonu 01/4848-928.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije