Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U nedjelju u 10 ujutro iz Zagreba kreće 5. Old School Desant

oldtimeri
12.10.2009.
u 11:58

U nedjelju 18. listopada u 10 sati s parkirališta na Prisavlju kod zgrade popularno nazvane "kockica", više od 100 oldtimera u zajedničkoj akciji pod nazivom OLD SCHOOL DESANT kreće iz Zagreba preko Medvednice prema Mariji Bistrici.

Posljednjih nekoliko godina u Zagrebu skupina mladih entuzijasta i ljubitelja starih strojeva organizira manifestaciju pod imenom OLD SCHOOL DESANT koja okuplja više od 100 starih automobila i motocikala iz velikog broja autoklubova te specijaliziranih foruma: Buba klub Zagreb, Citroën klub Croatia, Mini klub Zagreb, Stari kotači, OTK Zagreb, Vespa klub Croatia i Old School Forum, OTK Varaždin te veliki broj individualaca.

Animacija susreta odvija se virtualnim putem preko 15 autoforuma posvećenih starim vozilima.

Zanimljivo je da nema kotizacije i strogih kriterija vezanih uz izgled i originalnost vozila koja su inače prisutna na susretima ovog tipa.

Čitava manifestacija temelji se na amaterskom entuzijazmu, osolobođena je svake vrste profita s naglaskom na druženju, vožnji, pozitivnim vibracijama koje su sudionici očito prepoznali jer Desant iz godine u godinu postaje sve masovniji susret.

Postanite i vi dio veselog i šarenog "Old school" putujućeg cirkusa, provedite drugačije popodne i pridružite se sa svojim starim vozilom ili obnovite uspomene na neka zaboravljena dobra stara vremena.

Više informacija potražite na mobitelima 099 229 01 61 (Tin), 091 89 888 18 (Sven) ili na www.oldschoolhr.com i www.citroenclub.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije