Naslovnica Auti

TRCZ-ova licitacija rabljenih vozila

Na spomenutoj licitaciji biti će ponuđeno gotovo 200 vozila svih marki, a da biste sudjelovali u licitaciji, potrebno je uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje licitirate.
30. listopada 2012. u 08:45 511 prikaza
TRCZ
Foto: TRCZ

Licitacija je princip kupovine prema kojoj su Englezi naširoko poznati, a ovaj sistem kupovine i prodaje postaje iznimno popularan i kod nas.

Jedna od takvih licitacija održati će se u subotu 10. Studenog u prostoru Kulturnog centra Pešćenica, Ivanićgradska 41a, u 9.00 sati. Organizator licitacije je TRCZ, jedna od vodećih tvrtki za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Na spomenutoj licitaciji biti će ponuđeno gotovo 200 vozila svih marki, a da biste sudjelovali u licitaciji, potrebno je uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje licitirate. Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna.

Kupac koji ponudi najviši iznos za pojedino vozilo dužan je u roku od sedam dana uplatiti licitirani iznos, u protivnom se smatra da je odustao od kupovine. Time kupac gubi i pravo na povrat jamčevine.

Sva vozila iz ponude mogu se pogledati unaprijed na lokacijama u Splitu, put Mostina 2 i Donjoj Zelini, Donjozelinska bb, u periodu od 8. do 9. Studenog od 10-14 sati.

Elipso