Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje ljudi poginulo

Tragedija u Kini: Automobil 'pao' s trećeg kata parkirališta

Twitter
24.06.2022.
u 08:32

Prošle godine, muškarac je poginuo u Nio ES8 dok je koristio opciju poluautonomne vožnje automobila poznate kao Navigate on Pilot.

Testni automobil koji je napravio kineski start-up električnih vozila "Nio" pao je s parkirališta na trećem katu zgrade u Šangaju, pri čemu su dvije osobe poginule, objavila je tvrtka u objavi na Weibou u četvrtak, prenosi CNBC.

Incident se dogodio u srijedu oko 17:20 po pekinškom vremenu. Poginuo je jedan zaposlenik tvrtke i zaposlenik partnerske tvrtke.

Iz tvrtke su kazali nakon analize na licu mjesta, preliminarno se može potvrditi da nesreća nema nikakve veze sa samim vozilom.

Nio nije odgovorio na zahtjev za daljnje pojedinosti o incidentu. Video koji kruži internetom prikazuje medicinske radnike koji pokušavaju spasiti dvoje putnika u automobilu.

Nio je rekao da je osnovao poseban tim za pomoć obiteljima preminulih u rješavanju posljedica.

Prošle godine, muškarac je poginuo u Nio ES8 dok je koristio opciju poluautonomne vožnje automobila poznate kao Navigate on Pilot.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije