Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Top 5 TV-a na Mondu: Doživite atmosferu s nogometnog stadiona

Top pet televizora na Mondu
Foto: Mondo
1/6
PR
Autor
PR članak
05.06.2014.
u 13:16

Svjetsko nogometno prvenstvno sve je bliže. Možda ga nećete pratiti u Brazilu, ali uz vrhunski televizor u svom domu doživjet ćete barem dio atmosfere sa stadiona.

Pripremite se za Svjetsko nogometno prvenstvo i s ekipom navijajte za Vatrene uz vrhunske televizore. Nećete propustiti niti jedan važan detalj u igri niti ono najvažnije - golove naših nogometaša.

Povoljne cijene, velika ponuda, plaćanje do 12 rata American Express i Diners karticama i besplatna dostava do vaših vrata unutar tri radna dana glavne su prednosti kupovine na Mondu. Predstavljamo vam top pet modela TV-a s najboljim omjerom cijene i kvalitete koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Philips 32"/81 cm LED HD Ready TV

Uživajte u čistoj i jasnoj slici koju nudi ovaj model. Minimalistički dizajn, živopisna slika i odličan zvuk čine ga idealnim izborom za svaku prostoriju u vašem domu. Digital Crystal Clear daje preciznost, LED TV sliku nevjerojatnog kontrasta, a USB ulaz mogućnost reprodukcije multimedijskih sadržaja. Cijena je 1.849,99 kn.

Funai 39''/99 cm LED Full HD

Nova linija Funai televizora oduševit će svakoga! Najveća kvaliteta, funkcionalnost i ljepota – sve u jednom. Glavni atributi ovog modela su: bezvremenski dizajn, jednostavnost, elegancija i pouzdanost. Odaberite Funai TV i uživajte u njemu dugi niz godina. Cijena je 2.499,99 kn.

Panasonic 42"/107 cm VIERA HD Ready Plasma

Ovaj model donijet će vam dramatičnu uštedu energije. Naime, VIERA automatski upravlja svojim postavkama tako da ne morate o tome razmišljati i troši električnu energiju samo kada je potrebno. Jednostavno reproducirajte svoje omiljene sadržaje pohranjene na USB-u ili SD kartici i doživite ih iz nove perspektive na velikom ekranu. Cijena je snižena sa 3.099,99 kn na 2.899,99 kn.

Toshiba 40"/102 cm Full HD SMART

Omiljeni sadržaj onda kada vi to želite? Ovaj TV omogućiti će vam upravo to! Kreirajte svoj vlastiti program uz osnovne funkcije pametnog TV-a: pretražujte internet, pregledajte YouTube kanale, pristupite multimedijskim sadržajima onda kada vama to najbolje odgovara. Cijena je 3.799,99 kn.

Toshiba 50"/127 cm LED Full HD 3D SMART

Pametni TV postao je pametniji u svakom pogledu! Uronite u živopisni prikaz i bogatiju kvalitetu zvuka uz tehnologije CEVO Picture i Audio koje omogućuju još živopisniji i jasniji prikaz uz vrhunski zvuk sa pobojšanim rasponom niskih tonova. Cijena je snižena sa 7.999,99 kn na 5.999,99 kn.

Pogledajte i ostale modele televizora na Mondu.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?