Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrali smo

Top 3 malih prtljažnika: najbolji za gradski šoping

Renault Twingo GT
Foto: Renault
1/4
06.10.2017.
u 10:27

Izdvojili smo tri gradska modela s najmanjim, ali i dalje praktičnim prtljažnicima

Čak i u klasi automobila u kojoj veličina prtljažnika igra sporednu ulogu, važno je da u njega stane barem ono kupljeno u subotnjem odlasku u grad.

Izdvojili smo tri gradska modela s najmanjim, ali i dalje praktičnim prtljažnicima.

1. Renault Twingo – 219 litara

Foto: Renault

Nakon dvije generacije “normalnog” modela, Renault je lansirao Twingo koji je malo drukčiji od drugih. Uz Smart ForTwo, naime, aktualni je model jedini u klasi koji ima stražnji pogon i straga smješten motor. Osim toga, ima prtljažnik od pohvalnih 219 litara, koji se preklapanjem sjedala povećava na 980 l.

2. Opel Karl – 206 litara

Foto: Opel

Ako ste mislili da su Adam i Corsa najmanji modeli u Opelovoj ponudi, bili ste u krivu. Ta titula pripada Karlu, modelu nazvanom po osnivaču marke, koji se ističe malim, odnosno gradskom prometu prilagođenim dimenzijama, kao i prtljažnikom od sasvim solidnih 206 litara, odnosno čak 1013 l sa spuštenim sjedalima.

3. Citroën C1 – 196 litara

Jedan od članova trija Aygo/108/C1, ovaj francuski model ima najsimpatičniji vanjski dizajn, jednako zanimljivu i praktičnu unutrašnjost te prtljažnik čiji osnovni volumen, kao i kod Peugeota 108, iznosi 196 litara. Dakako, moguće ga je spuštanjem sjedala povećati i to na ukupno 780 litara.

Komentara 1

RI
ribar110
14:52 07.10.2017.

Nitko kao prvi model Twinga.Zato mu se izgled i nije mjenjao toliko godina,autic je bio ispred vremena i tesko ponovljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije