Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA AUTO SHOW

Najveće marke automobila pokazale novitete

la auto show
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
20.11.2013.
u 22:02

Svjetsku premijeru u Kaliforniji je doživio kompaktni SUV Porsche Macan

Nakon Tokyo Motor Showa, još jedan veliki svjetski auto-salon danas je otvorio svoja vrata novinarima. Riječ je o LA Auto Showu, na kojemu su osim američkih proizvođača svoje novitete pokazali i europske premium marke Porsche, Mercedes, BMW...

Svjetsku premijeru u Kaliforniji je doživio Porsche Macan, kompaktni SUV koji su neki već prozvali "baby Cayenne" i koji bi, sudeći prema popularnosti svog većeg brata, trebao itekako dobro proći na tržištu. U ponudi su tri motora, a najjača izvedba - Macan Turbo - opremljena je 3,6-litrenim motorom, ima 400 konjskih snaga, ubrzanje od 4,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 266 km/h.

Među Mercedesovim izlošcima isticao se AMG Vision Gran Turismo, automobil iz popularne video-igre Gran Turismo koji je nedavno napravljen u stvarnoj veličini, a predstavljen je i nešto realističniji S65 AMG.

BMW je između ostalog predstavio kabrioletsku verziju nove serije 4 te koncept hibridnog sportaša i8.

LA Auto Show za javnost će biti otvoren od 22. studenog do 1. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije