Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarno izdanje

Sve je spremno za početak: izabrane hostese za 10. Zagreb Auto Week

Zagreb Auto Week
Foto: Zagreb Auto Week
15.05.2017.
u 08:01

Proljetno izdanje održat će se od 19. do 21. svibnja na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru

Krajem prošlog tjedna održan već poznati casting za izbor hostesa za jubilarni, 10. Zagreb Auto Week, koji počinje za četiri dana.

Proljetno izdanje održat će se od 19. do 21. svibnja na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru, gdje posjetitelje, kažu organizatori, očekuju mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije postojećih modela. Posjetiteljima će biti ponuđen i niz zabavnih sadržaja. Uz mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila, tu će biti i E-mobility kutak, sa sve popularnijim električnim i hibridnim vozilima. 

Zagreb Auto Week
1/27

Samo za ovu prigodu ispred Arena Centra bit će postavljena karting staza s kompletnom infrastrukturom i najmodernijim timing sustavom, na kojoj će posjetitelji moći okušati svoje vozačke sposobnosti, a oni najbrži osvojiti i vrijedne nagrade. Ova mobilna karting jedinica ima i panoramsku terasu, s koje će posjetitelji moći pratiti utrke i sve što se događa na stazi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije