Naslovnica Auti Automobili

Najluksuzniji Hyundai bit će bastion sigurnosti

Na salonu automobila u Ženevi Korejci će predstaviti novu generaciju svog najvećeg SUV-a, a naglasak je na sigurnosnoj opremi
02. veljače 2018. u 11:27 1 komentara 2625 prikaza
Hyundai Santa Fe
Foto: Hyundai

Četvrta generacija Hyundaijevog najvećeg SUV-a Santa Fea premijerno će biti prikazana u Ženevi početkom ožujka, a Korejci su za sada objavili siluetu automobila i šturo priopćenje. Jedno je sigurno, novi Santa Fe će nastaviti globalno uspješnu svjetsku priču (na tržištu od 2001. godine)o najluksuznijem Hyundaijevom SUV-u i bit će najsigurniji Hyundai u povijesti.

ispušni plinovi procurili u javnost Neočekivani rezultati o dizelskim automobilima

Korejci su, naime, objavili da će Santa Fe imati cijeli niz aktivnih sigurnosnih sustava pomoći vozaču pod okriljem njihova Smart Sense sustava.

A bit će opremljen i alarmom koji vozaču pri izlasku iz vozila javlja da je netko ostao u automobilu na stražnjem sjedalu (prvi auto koji će imati tu funkciju), kao i automatsko kočenje u nuždi povezano sa stražnjim senzorima koje vozilo zaustavlja ako pri kretanju unazad naiđe na prepreku.

Osim najnovijih dizelskih i benzinskih motora, ubrzo se očekuje i hibridna verzija.

Urus, Jetta... Pogledajte najveće novitete detroitskog sajma automobila:

Hyundai Santa Fe
1 / 45
U tijeku je jedan od najvećih automobilskih sajmova na svijetu – detroitski NAIAS
Subaru XV Novi izdanje Druga generacija Subarua XV - zbogom dizelskom motoru Nećemo proizvoditi aute za šire mase, no mnogi će takvi automobili drugih proizvođača sadržavati naše komponente, kaže Rimac Novi logo i novi projekt Rimac na sajam u Ženevu ide s potpuno novom jurilicom Hyundai i30 Fastback i30 Fastback Poželjna Hyundaijeva kupe limuzina mijenja Elantru
Sezona skijanja
Sezona skijanja
Kada se putovanje pretvori u noćnu moru

A1 izdvaja za Vas