Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Santa Fe

Najluksuzniji Hyundai bit će bastion sigurnosti

Hyundai Santa Fe
Foto: Hyundai
02.02.2018.
u 11:27

Na salonu automobila u Ženevi Korejci će predstaviti novu generaciju svog najvećeg SUV-a, a naglasak je na sigurnosnoj opremi

Četvrta generacija Hyundaijevog najvećeg SUV-a Santa Fea premijerno će biti prikazana u Ženevi početkom ožujka, a Korejci su za sada objavili siluetu automobila i šturo priopćenje. Jedno je sigurno, novi Santa Fe će nastaviti globalno uspješnu svjetsku priču (na tržištu od 2001. godine)o najluksuznijem Hyundaijevom SUV-u i bit će najsigurniji Hyundai u povijesti.

Korejci su, naime, objavili da će Santa Fe imati cijeli niz aktivnih sigurnosnih sustava pomoći vozaču pod okriljem njihova Smart Sense sustava.

A bit će opremljen i alarmom koji vozaču pri izlasku iz vozila javlja da je netko ostao u automobilu na stražnjem sjedalu (prvi auto koji će imati tu funkciju), kao i automatsko kočenje u nuždi povezano sa stražnjim senzorima koje vozilo zaustavlja ako pri kretanju unazad naiđe na prepreku.

Osim najnovijih dizelskih i benzinskih motora, ubrzo se očekuje i hibridna verzija.

Urus, Jetta... Pogledajte najveće novitete detroitskog sajma automobila:

Hyundai Santa Fe
1/45

Komentara 1

JU
jurajuric116
11:39 02.02.2018.

ooooo pa super. moj več ima 300000km, taman je vrijeme za novi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije