Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE GORIVA

Sutra novo poskupljenje goriva, pogledajte nove cijene

Od ponoći pala cijena goriva
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.06.2020.
u 16:47

Cijene autoplina, neslužbeno se doznaje, trebale bi blago pasti

Od ponoći bi cijene goriva ponovno trebale porasti, dok će cijene autoplina pasti, neslužbeno doznaje portal cijenegoriva.info koji je dosad uglavnom točno predviđao promjene cijena.

Prema njihovim podacima, spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplji 5 kuna, prosječni spremnik dizela mogao bi poskupiti oko 5 kuna, a prosječni spremnik LPG-a mogao bi pojeftiniti 50 lipa.

Ključne riječi

Komentara 6

LI
linkser2
16:58 15.06.2020.

a barel pao na 38usd!!! Koji je sada razlog, Čermaku teško pala slanina?

VL
_________
17:42 15.06.2020.

Koliko košta litra goriva prije, a koliko poslije poskupljenja? Samo ta informacija je bitna, a ne palamuđenje po spremnicima. Mjerna jedinica za gorivo nije spremnik, mjerna jedinica za gorivo je litra. Na benzinskim crpkama su cijene goriva iskazane po litri, a ne po spremniku.

DA
danijelrukavina4
18:11 15.06.2020.

A danas u Novom listu - cijena nafte pala na londonskoj burzi 8,4 %. Što kažu naši stručnjaci ? Što kaže Dekanić, što kaže klavijatura ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije