Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Japanu

Sudarilo se osam Ferrarija, dva Mercedesa i Lamborghini

Prometna nesreća luksuznih automobila u Japanu (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/5
05.12.2011.
u 11:41

U prometnoj nesreći nitko nije teže ozlijeđen, a vrijednost uništenih automobila veća je od milijun dolara

Osam Ferrarija, jedan Lamborghini i dva Mercedesa, ukupno vrijedni više od milijun dolara, uništeni su u prometnoj nesreći koja se dogodila u Japanu, javlja AP.

Obožavatelji automobila vozili su prema Hiroshimi, kada je jedan od vozača Ferrarija pokušao promijeniti traku, što nije uspio, već je udario u zaštitnu ogradu na cesti. Pokušavajući zaobići nesretni Ferrari, vozači drugih vozila međusobno su se sudarili.

Policija je odbila komentirati kolika je procjena štete, ali su kazali kako su automobili uništeni do te mjere da ih nije moguće popraviti. U sudaru je 10 ljudi lakše ozlijeđeno.

Komentara 21

AN
AnaB1982
12:32 05.12.2011.

Dobro da se nisu zapalili, aha, ček nije vozio Čolak?

Avatar poljicanin
poljicanin
12:43 05.12.2011.

Nisu Ferrari,Lamborghini ili Mercedes za scaku budalu.....

OB
-obrisani-
15:25 05.12.2011.

Imaju sreće što se nije našao čačić u blizini.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije