Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPANSKI SPORTAŠ

Subaru BRZ Final edition: Posebna serija za oproštaj od sportskog kupea

19.03.2020.
u 14:11

Cijena u Njemačkoj je 40.000 eura.

Japanski Subaru, koji je sportski imidž stekao izvanrednim rezultatima u WRC svjetskom rally prvenstvu, objavio je da će uskoro u prodaju pustiti posebnu posljednju seriju svog sportskog coupe automobila BRZ, kojeg su razvili u suradnji s Toyotom.

Nove strože ekološke norme tako polako izbacuju sportske modele iz ponude većine proizvođača automobila, pa tako i Subarua, koji je u 90-ima žario i palio WRC prvenstvom. Srećom, za sve fanove ima i dobra vijest, jer Subaru i dalje u ponudi u Europi ima legendarni WRX STI.

Sportski coupe BRZ Final edition izradit će se u samo 100 primjeraka. Pokretat će ga standardni 2,0-litreni bokser motor s okruglih 200 KS i 205 Nm (do stotke za 7,6 s, 226 km/h). Dolazi sa 17-inčnim aluminijskim naplacima, Sachsovim amortizerima i Brembo kočnicama s crvenim kočionim čeljustima. Tu je i posebna "WR Blue Pearl" boja, koja podsjeća na kultnu nijansu plave koju su rally automobili japanske marke nosili prije 25 godina.

Cijena u Njemačkoj je 40.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar RuthIQ80
RuthIQ80
18:08 08.04.2020.

Helen, 23. mychat.fun/xlove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije