Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje

Stražnji branik Tesle 3 nije uspio preživjeti kišu

Twitter screenshot
21.08.2018.
u 15:30

U Tesli 3 novopečeni je američki vlasnik uživao svega pola sata, kad ga je oprala jaka kiša. Pod pljuskom je popustio i branik

Tesla nikako da zaokrene prema pozitivi, barem sudeći po informacijama koje u zadnje vrijeme pristižu iz kompanije Elona Muska, od njegovih dioničara te od kupaca koji su uspjeli dočekati svoj primjerak Tesle 3.

Naime, jedan od njih, Rithesh Nair, u crvenoj se Tesli 3 vozio svega pola sata. Počela je padati, kaže, jača kiša, a s njom je pao i stražnji branik Tesle 3. Nezadovoljni vlasnik fotografiju je podijelio na Twitteru. Ubrzo se toj fotografiji pridružila druga, istog kadra, samo druge boje automobila, također bez stražnjeg branika.

- Izgleda poput mojega... - napisao je Ben Franks, vlasnik druge Tesle 3. Sad Elon Musk može opet govoriti o zločestoj konkurenciji i nezadovoljnim bivšim djelatnicima, ali teško da su vlasnici nove Tesle 3 sami sebi namjerno odvalili branik... Iz Tesle je ubrzo stigao i odgovor na prepisku s Twittera:

- S Teslom 3 visoko postavljamo ljestvicu i ovo što se dogodilo nije pokazatelj načina na koji proizvodimo automobile. Istražujemo problem kako bismo shvatili kako se to dogodilo. Također, kontaktirali smo klijente jer želimo da budu zadovoljni.

>> Pogledajte video kako građani dijela Novog Zagreba reagiraju što ostaju bez tramvaja

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velist
16:17 21.08.2018.

Ne znam jesam li luđi ja koji sam uopće čitao ovaj članak ili oni koji vjeruju o ovo što je napisano.

ST
Stipan
20:09 21.08.2018.

Da mi je znati što puši ovaj što ovo piše ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije