Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ISTRAGA

Što nam automehaničari sve skrivaju? Cijena servisa nikad ne smije biti tajna

21.09.2021.
u 15:56

Nerijetko će u servisu ovlaštenom za drugu marku vozila posao odraditi jeftinije nego u servisu ovlaštenom upravo za vašu marku. No, u tim će situacijama serviseri obično posegnuti za zamjenskim dijelovima.

Komentara 7

KO
Komarac001
16:45 21.09.2021.

Kočioni diskovi 2 kom i disk pločice na autodoc stranici za golfa tog koji ste naveli koštaju ukupno od 60 do 100€, s tim da su ovi u rangu cijene od 100€ najbolji svjetski proizvođači (ate, brembo, jurid...) da napomenem za one koji ne znaju da proizvođači automobila ne proizvode dijelove za automobile tako da ne postoje original VW diskovi nego su to diskovi nekog od proizvođača diskova na koje je pored oznake proizvođača utisnut i znak VW, ruke za taj posao (koji realno traje pola sata) mogu biti 100kn kod lokalnog mehaničara, dakle ukupno 600 - 900 kn s tim da ćete u ovoj varijanti od 900 kn vjerojatno dobiti bolje dijelove od "originalnih"

DU
Deleted user
22:14 21.09.2021.

Problem je kaj je većina mehaničara, pogotovo mlađih da prostiš tupava - produkt hrvatskog školskog sustava - gdje te škole za mehaničare upisuju oni koji ne uspiju upisati išta drugo - takav prvo uzme čekić i ne razmišlja previše. Rijetki su oni koji stvarno znaju kaj treba napraviti kada se pojavi van standardni problem. Ovlašteni su srednja žalost - skupo i neefikasno , no kad naletite na dobrog majstora ne puštajte ga lako :)

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:04 21.09.2021.

Vecina automehaničara promijeni uz onaj pokvareni dio jos i 5 ispravnih, ili popravi sve okolo, ali ne ono i u sredini pokvareno, pa se vracas dva, tri puta s istim kvarom.... Zaraduju na nama masno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?