Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEEP NOVITETI

Stigla izdašna dizelska ergela modela Renegade i Compass

Foto: Jeep
1/3
03.12.2021.
u 11:45

Bogato opremljen dizelski Renegade Limited do registracije stoji 210.734 kune, a za dizelski Compass Limited valja dati 244.096 kn. Na njih se trenutačno ne mora čekati

Iako na globalnom tržištu vlada ozbiljan zastoj u proizvodnji novih automobila, a kašnjenja u isporukama već su se prelila i na hrvatsko tržište, Jeep je u Hrvatskoj dobro posložio zalihe te su Renegade i Compass s dizelskim motorima odmah dostupni za isporuku. U oba robusna modela kuca isto dizelsko srce, 1,6-litreni Multijet stroj sa 130 konjskih snaga, uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

Oba su modela za isporuku odmah dostupna u izvedbi Limited. To je bogata razina opreme koja, među ostalim, obuhvaća LED svjetla, dvozonski automatski klima-uređaj, putno računalo, limitator brzine, tempomat, multimediju s 8,4-inčnim zaslonom, navigaciju, Bluetooth, kožom presvučen upravljač s komandama, el. pokretanje prednjih i stražnjih stakala, el. pokretani retrovizori s funkcijom odleđivanja, prednje i stražnje parking senzore, kameru za parkiranje unatrag, sustav protiv preokretanja, Hill holder, pomoć pri detektiranju vozila u mrtvom kutu, upozorenje pri mijenjanju voznog traka, sustav za ublažavanje sudara.

Jepp Renegade dug je 423,9 centimetara, dok Compass u dužinu broji 439,4 centimetara. Renegade u prtljažnik prima 351 litru, a u Compassu se može računati na 438 litara zapremnine prtljažnika. Dizelski Renegade Limited do registracije stoji 210.734 kune, a početna je cijena ovog modela 179.768 kn (benzinac sa 120 konjskih snaga). Za dizelski Compass Limited valja dati 244.096 kn. Model Jeep Compass inače starta od 208.750 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije