Naslovnica Auti Automobili

Škodina Laura pomaže na šest svjetskih jezika, a razumije i dijalekte

Zatreba li vozač Kamiqa ili Scale Laurinu pomoć, u vozilu opremljenom Amundsen sustavom treba izgovoriti “Okay, Laura!”
01. listopada 2019. u 17:19 0 komentara 356 prikaza
Škoda Laura
Foto: Škoda
Pogledajte galeriju 1/3

Škoda je predstavila novog digitalnog asistenta. Točnije, asistenticu koja se odaziva na ime Laura. Novi sistem glasovne kontrole nazvan Laura razumije prirodan govor, dio je premium infotainment sistema Amundsen i nudi se kupcima novog gradskog SUV modela Kamiqa i kompaktne Scale.

Rimac C-Two TESTIRANJE SIGURNOSTI VIDEO Rimac objavio snimku: Razbili auto vrijedan dva mil. dolara

Češki proizvođač automobila predstavljanjem novog digitalnog asistenta planira ojačati tržišnu poziciju ova dva noviteta. Želje nisu bez osnove, jer Škoda je s Laurom u spomenutim klasama pionir u infotainmentu i povezivosti na razini visoke klase.

Zatreba li vozač Kamiqa ili Scale Laurinu pomoć, u vozilu opremljenom Amundsen sustavom treba izgovoriti “Okay, Laura!”. Te će riječi aktivirati napredni sistem glasovne kontrole. Vozač se ne mora opterećivati pamćenjem posebnih izraza i rečenica, jer Laura razumije razgovorni jezik. Već je svladala šest svjetskih jezika (engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski i češki), a može razumjeti i specifične dijalekte.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.