Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTOGLAVICA

Šef BMW-a srušio se tijekom prezentacije u Frankfurtu

Harald Krüger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
15.09.2015.
u 09:59

Zdravlje gospodina Krügera je stabilno, priopćili su iz BMW-a

Prvi dan autosalona u Frankfurtu, koji je jutros otvorio svoja vrata novinarima, osim brojnih noviteta obilježio je i nesvakidašnji incident u BMW-ovu izložbenom prostoru.

Naime, šef bavarskog autodiva Harald Krüger srušio se tijekom konferencije za medije koja je zbog toga morala biti prekinuta. Dvojica članova osoblja pomogla su 49-godišnjem Krügeru da se digne te su ga ispratili s pozornice.

Iz BMW-a su kasnije priopćili da je Krügera uhvatila vrtoglavica pa je presica prekinuta kako bi ga mogao pregledati liječnik.

– Zdravlje gospodina Krügera je stabilno i on se oporavlja – priopćili su. Glasnogovornik je rekao da je Krüger u posljednje vrijeme puno putovao te da se nije dobro osjećao uoči presice, ali da ju je svejedno odlučio odraditi.

Krügeru, koji je dužnost glavnog izvršnog direktora preuzeo u svibnju, bilo je to prvo pojavljivanje na velikom autosalonu u toj funkciji.

>> Kompaktna Astra na Meganea, Alfa Giulia protiv Audija A4

>> Porsche predstavio koncept električne limuzine, Jaguar i Bentley prve SUV-ove

Komentara 9

Avatar vila velebita
vila velebita
10:18 15.09.2015.

Videl je cijenu tog BMW-a....

Avatar Proleter
Proleter
10:35 15.09.2015.

Posljedica korporativnog fašizma. Bit će da cijeli dan nije ništa pojeo.

TN
True_neutral
13:01 15.09.2015.

Ne možeš više ni pogledati hostesi gaćice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije