Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Sat vremena vozio je novi Ferrari vrijedan 1,6 milijuna kn, a onda se dogodilo ovo...

Ferrari 430 Scuderia
Foto: SOUTH YORKSHIRE POLICE/TWITTER
1/2
28.07.2017.
u 13:32

Sreća u nesreći je da je vozač iz automobila izašao samo s nekoliko ogrebotina.

Vozač u Velikoj Britaniji izgubio je kontrolu svojim novim Ferrarijem vrijednim oko 200 tisuća funta (1,6 milijuna kuna) i sletio s ceste prije nego je automobil uništen u požaru, piše BBC.  

Sve to se dogodilo samo sat vremena nakon što je svog novog atraktivnog "limenog ljubimca" izvezao iz autosalona. Nakon nesreće u Južnom Yorkshireu od Ferrarija 430 Scuderije gotovo nije ostalo ništa. 

Ferrari 430 Scuderia
1/22

Vozač "zaradio" samo nekoliko ogrebotina

Sreća u nesreći je da je vozač iz automobila izašao samo s nekoliko ogrebotina. Ferrari se, nakon slijetanja s ceste, vozio još 50 metara kroz polje te se potom pretvorio u "vatrenu kuglu", a ugasili su ga vatrogasci. 

Automobil je toliko izgorio do neprepoznatljivosti da su policajci vozača morali pitati koji tip automobila je izgorio, na što im je odgovorio: bio je to Ferrari".

- Pokupio sam ga prije samo sat vremena - kazao je vozač.

  

Komentara 3

DI
Diesel
13:59 28.07.2017.

Sto ga briga, nije diesel, moze ga voziti po Stuttgartu.

JO
jozomeda
21:28 28.07.2017.

neće grom u koprivu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije