Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klub kolekcionara

Rimac objavio fotografije ekskluzivnih automobila: 'U Hrvatsku nikad nije došla 'moćnija' grupa ljudi'

Mate Rimac predstavio Neveru: Ovaj  auto pomiče granice
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
03.09.2021.
u 09:33

Šef Bugatti-Rimac kompanije ranije je za danas najavio dolazak najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku, riječ je o Supercar Owner‘s Circle (SOC)

Mate Rimac objavio je na svom Facebook profilu niz fotografija ekskluzivnih automobila od kojih zastaje dah. Deseci skupocjenih automobila parkirani su u zagrebačkoj garaži, a među njima se našla i Nevera. 

- Ovdje je jedno 100M Eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi…, poručio je Rimac na Facebooku. 

Šef Bugatti-Rimac kompanije ranije je za danas najavio dolazak najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku, riječ je o Supercar Owner‘s Circle (SOC). Vlasnici mnogih najekskluzivnijih automobila okupit će se danas u 15 sati kod HNK u Zagrebu, a nakon toga krenuti u Veliku Goricu gdje će se nadmetati u ubrzanju. 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
15:32 03.09.2021.

kakve gluposti, sjedim u gradu maloprije i prolazi crvi aventador - jedan nas 'poduzetnik' s obale, glava praseca i 200 kila u njemu - jedva izlazi iz auta. i takva vecina, strasno mocni ljudi, ugostitelji i sitni kriminalci.

JI
Ja_i_Otac_jedno_smo.
16:45 16.09.2021.

Samo naprijed Rimac.

Avatar Asterix
Asterix
10:57 03.09.2021.

Mate, nije ti to društvo baš nešto ekološki osviješteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije