Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVOTY

Renault Kangoo i Mercedes-Benz Citan te Toyota Hilux pobjednici

20.11.2021.
u 18:07

Francuski i njemački dostavni kombi te japanski pick-up proglašeni najboljima na međunarodnom izboru za gospodarska vozila godine

        Renault Kangoo i njegov brat blizanac Mercedes Citan dobitnici su nagrade za međunarodni kombi godine 2022. (IVOTY), a Toyota Hilux osvojila je međunarodnu nagradu za najbolji pick-up automobil za 2022. i 2023. godinu (nagrada IPUA).

Paneuropski žiri, sastavljen od 24 vodeća novinara specijalizirana u području gospodarskih, industrijskih i transportnih vozila, odabrao je Renault/Mercedes kombi u konkurenciji 14 lakih gospodarskih vozila 11 različitih marki.

Međunarodni žiri prepoznao je, pak, Hiluxov nov, snažan i uglađen pogonski sklop, besprijekorno upravljanje i legendarnu kvalitetu, trajnost i pouzdanost. Testiranje pick-up kandidata održano je početkom listopada u Hrvatskoj     

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar paracelsus
paracelsus
16:39 22.11.2021.

Pitao bih ja te novinare koje su ocjenjivali, da li bi im bio bolji Kango ili Cady da su jednog ili drugog u najračitijim okolnostima, po svakakvim terenima, sa svakakvim teretima vozili samo godinu dana.

MI
mirkec68
22:19 23.11.2021.

ceddy je klasa iznad od ovih navedenih automobila😘

ZA
zagi101
15:21 23.11.2021.

Mercedes je u stvari isto Renault jer ima njihov motor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije