Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni i nemarni

Razbijene jurilice: Ovako voze Mr. Bean, Lindsey Lohan i Britney

nesreće (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
21.11.2012.
u 11:50

Mr. Bean kolekcionar je skupih automobila. Rolls-Royce je čitav, razbio je Aston Martin i Mercedes McLaren F1

Sjesti u superautomobil i stisnuti gas zvuči primamljivo, ali čim to učinite, oblije vas znoj. Stroj vrišti, do stotke ste u tri sekunde, vrat boli, a volan morate okretati u kontru čim stisnete gas da biste nastavili ići ravno. Snažan stražnji pogon treba znati obuzdati.

Usto – kako sjedite u vozilu za čiju ćete cijenu teško zaraditi u životu – to nosi odgovornost, dlanovi se znoje, a košulja je mokra.

No bogatima je lako investirati, auti su ionako statusni simbol otkad su izmišljeni, ali nije im ih lako i vratiti u garažu – čitave. Izabrali smo nekoliko najpoznatijih udesa koji su vlasnicima iz džepa izbili velike iznose. Najskloniji im je Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean, odnosno, kako su ga engleski kolege prozvali, Mr. Bang. Taj skuplja aute od 1981., Rolls-Royce je čitav, razbio je Aston Martin, a zatim investirao u svojedobno najskuplji auto na svijetu – Mercedes McLaren F1. Auto kojih je na svijetu samo 60-ak vrijedan je 900.000 eura, dostiže 386 km/h, a stići ga mogu samo Koenigsegg CCR i Bugatti Veyron. Mr. Bang je svoj bordo primjerak “zaustavio” 1999. godine u prtljažniku neke gospođe u starom Roveru, a lani je isti auto zavrtio na autocesti i završio u ogradi.

Nije naučio lekciju. Dodajmo da je Mr. Bean sklon brzoj vožnji, postavio je najbolje vrijeme u TV showu “Top Gear”, vozi amaterske utrke te se često na Silverstoneu prije utrke formule 1 mota oko bolida. Nasreću, ne dopuštaju mu da prčka po njima,pa utrka u pravilu prođe bez ozlijeđenih. No on, za razliku od nekih drugih, vozi trijezan.

Njegova kolegica glumica Lindsay Lohan uništila je šminkerski Mercedes-Benz CLK 350 na Sunset Boulevardu na Beverly Hillsu, a u automobilu je nađen i kokain. Pjevačica Britney Spears 2008. godine uništila je nekoliko automobila, a kako se parkira, možete vidjeti na slici (gore u sredini). Jay Kay, pjevač benda Jamiroquai, koji vječno nosi egzotične šešire i perje, također je jedan od onih koji bez razmišljanja kupuju i egzotične aute, a najdraži su mu Lamborghiniji. Svoj Diablo SE 30 vrijedan 270.000 eura razbio je jer je u zavoju izgubio nadzor.

Najviše glavobolje osiguravajuće kuće imaju kad im u poslovnicu dođe vlasnik Bugatti Veyrona. Taj auto stoji 1,2 milijuna eura, a nedavno je jedan takav stradao u Velikoj Britaniji. Začuđujuće, vozač nije bio pijana zvijezda...

Komentara 5

WT
wtf
23:46 21.11.2012.

@ Gump, Forrest @ antrophy Pa pobogu ljudi jel vi vjerujete novinaru ili svojim očima . Čovjek je lijepo rekao da je Mercedes , a vi čim ugledate znak Porshe-a odmah tvrdite da nije Mercedes . Valjda čovjek zna svoj posao !

AN
antrophy
11:59 21.11.2012.

Na 4. slici je Porsche a ne Mercedes CLK-350.

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
11:59 21.11.2012.

"Lindsay Lohan je svoj Mercedes CLK-350 razbila..." A na slici razbijeni Porsche... (911?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije