Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA AVANTURA

Pustolovina s tatom! Pa to zvuči fantastično i uzbudljivo za klince

24.05.2017.
u 08:45

Odlazak u prirodu, na ribolov, istraživanje spilje ili kampiranje, na koncert ili sportsku utakmicu, u zabavni park ili na kupanje u vodeni park, djeci će biti prava avantura koje će se rado sjećati.

Zamislite samo kako bi bilo lijepo iznenaditi svoje mališane i odvesti ih na druženje s ocem, primjerice, na dva dana u istraživanje Italije i povijesne Verone uz pravu adrenalinsku zabavu u Gardalandu i nezaboravni safari sa žirafama, antilopama i lavovima.

Odlazak u prirodu, na ribolov, istraživanje spilje ili kampiranje, na koncert ili sportsku utakmicu, u zabavni park ili na kupanje u vodeni park, djeci će biti prava avantura koje će se rado sjećati.

A zanimljivo će biti i pravim 'cool' očevima, koji kvalitetno provode vrijeme sa svojom djecom. Majke su po prirodi stvari i u današnje vrijeme u najvećem broju slučajeva povezanije s djecom i s njima provode više vremena. I baš zbog toga što su tate u pravilu rjeđe s djecom od mama, vrijeme provedeno s njima za mališane je dragocjeno, a ako tata bude maštovit postat će i uzbudljivo.

A mama? Mama će napokon dobiti slobodan dan ili vikend samo za sebe. Frizer, salon ljepote, teretana ili jogging, masaža, dobra knjiga ili film, kava ili izlazak s prijateljicama... Na pustolovinu bi za tatu i njegovu dječju ekipu bilo idealno poći prostranim i komfornim automobilom poput Renault Scenica, pionirom jednovolumenske klase automobila koji u novoj četvrtoj generaciji koketira s crossover klasom i donosi spoj trendovskih SUV elemenata, ali se pritom ne odriče monovolumenske prostranosti.

Dakako, uz vrhunsku sigurnosnu, opremu, multimedijske mogućnosti i izgled koji će oduševiti djecu i roditelje. Zasebna sjedala na stražnjoj klupi, preklopivi avionski stolići ili, pak, pogled u nebo kroz staklo panoramskog krova u novom Scenicu oduševit će djecu i samo putovanje učiniti zabavnom avanturom.

Atraktivni obiteljski Scenic nudi se i u većoj Grand varijanti uz mogućnost trećeg reda za prijevoz ukupno do sedam osoba. Praktična je i uzdužno pomična stražnja klupa, kao i mnogi pretinci i ladice smješteni posvuda u kabini.

Scenicova napredna tehnologija uključuje i sigurnosne sustave kao što su automatsko kočenje u slučaju nužde, a u ponudi je i sustav Easy Parking Assist koji omogućuje parkiranje bez korištenja ruku. Drugim riječima, automobil sam okreće upravljač i parkira se što je svakako zabavno iskustvo za oca i njegovu ekipu.

Zamislite samo kako bi bilo lijepo iznenaditi svoje mališane i odvesti ih na druženje s ocem, primjerice, na dva dana u istraživanje Italije i povijesne Verone uz pravu adrenalinsku zabavu u Gardalandu i nezaboravni safari sa žirafama, antilopama i lavovima.

Renault očevima nudi upravo to - čak devet nezaboravnih nagradnih izleta za njih i njihovu djecu u Renault Scenicu, kao što su odlazak na nezaboravni koncert Justina Biebera u Milanu ili dva dana nezaboravne zabave i kupanja u Istralandia aquaparku te istraživanje Poreča.

Više informacija na: www.putujucaekipa.hr

 

Komentara 3

AL
alf
00:22 29.05.2017.

Cini mi se da je ovo reklama placena of francuskih proizvodjaca auta. Sto se tice otici u prirodu s obitelji je normalna stvar. Problem je u tome sto je priroda na selu a mi "kulturni I ugledni" nismo za to. Za nas je seljak zadnji na listi, on je glup a zivimo od njegovog rada. Iako 90% pucanstva u Hrvatskoj potice sa sela, nama selo I seljaci nisu u srcu. Mi smo daleko bolji od njih. Zato, zelimo li uvrijediti nekoga samo ga nazovemo seljak. Veliki broj seljaka je daleko pametniji od mnogih "uglednih" u gradu.

Avatar alien79
alien79
10:05 28.05.2017.

Kakva je to mama ili supruga koja želi dan samo za sebe? Ako ima takvih egoista ne trebaju se vjenčavati ili rađati

Avatar future Gohan
future Gohan
12:24 24.05.2017.

Kupnja francuza ili talijana jest pustolovina, posebno kad se uputiš na put, a nikad ne znaš stižeš li ne, ako stigneš hoćeš li biti na svojim koračima ili vučne službe... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije