Naslovnica Auti

Provjerite oštrinu svog vida na Ininim benzinskim postajama

Drugu godinu zaredom INA za svoje kupce organizira provjeru oštrine vida Akcija traje do 24. listopada na odabranim Ininim postajama
15. listopada 2013. u 16:45 104 prikaza
benzinska
Foto:

S obzirom na uspjeh koji je prošlogodišnja akcija besplatne provjere vida na Ininim benzinskim postajama polučila, s više od 300 obavljenih pregleda, INA i ove godine u razdoblju od 15. do 24. listopada organizira istu akciju za svoje kupce.

Provjera oštrine vida odvija se u suradnji s vodećim proizvođačem naočalnih leća, tvrtkom Essilor, a provodi se na odabranim Ininim benzinskim postajama. Naši vjerni kupci tijekom listopada stoga imaju priliku, osim opskrbiti se kvalitetnim gorivom i robom široke potrošnje, prekontrolirati oštrinu svog vida aparatom Visiotest i to u vremenu od 8 do 18 sati na sljedećim postajama:

  • 15. listopada: optika Kobačić – BP Dubrava

  • 16. listopada: optika Luna – BP Zagrebačka cesta istok

  • 17. listopada: optika Kraljević – BP Miramarska

  • 22. listopada: optika Ghetaldus Pula – BP Pula Šijana

  • 23. listopada: optika Topić Šibenik – BP Ražine zapad

  • 24. listopada: optika Ghetaldus Rijeka – BP Rijeka Školjić

O INA Grupi INA Grupa ima vodeću ulogu

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka