Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autogodišnjak 2015.

Provjerite kada u Hrvatsku stiže model automobila koji čekate

Autogodišnjak 2015.
Foto: VL
28.01.2015.
u 12:27

Od petka, 30. siječnja na svim kioscima za samo 9,90 kn

Više od 120 novih i redizajniranih modela tijekom ove godine stići će na hrvatsko tržište. Kada kojega od njih možete vidjeti u prodajnom salonu u susjedstvu, provjerite na stranicama najnovijeg Autogodišnjaka, onoga za 2015. godinu. Autogodišnjak 2015. na kioscima će biti od petka, 30. siječnja, po cijeni od samo 9,90 kuna.

Ovo vrijedno izdanje donosi detaljan pregled novih i redizajniranih modela automobila koji na tržište izlaze ove godine. Mnoge od njih već smo imali priliku voziti, pa Autogodišnjak sadrži i recenzije noviteta, s istaknutim adutima koji će ga izdvojiti iz mase. Velik broj najavljenih novih modela – osim kontinuiranom radu automobilske industrije – može se zahvaliti i činjenici da se europsko tržište izvuklo iz krize te gotovo svim proizvođačima automobila prodaja već mjesecima raste.

Od značajnijih pridošlica svakako treba izdvojiti trojku koja je stigla već ovoga mjeseca – nove generacije Volkswagen Passata, Opel Corse i Škode Fabije. Ova tri jaka modela možemo nazvati predvodnicom onoga što stiže u mjesecima koji slijede jer nema proizvođača koji ne lansira barem jedan novitet, a mnogi su se u sklopu modelske godine 2015. upustili u dotjerivanje većeg broja svojih modela.

Foto: VLm

Generalno gledajući, prevladavaju crossoveri kroz sve segmente automobila – od gradskih, preko kompaktnih pa do luksuznih. Iako su takvi modeli daleko od dostupnih prosječnom hrvatskom džepu, veseli činjenica da će ove godine u Hrvatsku stići i veći broj hibridnih automobila. Od marki kod nas novih u tom području, ističe se BMW koji će našim građanima ponuditi čak tri hibridna modela. Ponuda novog Volva XC90 također će obuhvatiti i hibridnu izvedbu. Mercedes novu C-klasu dovodi u plug-in hibridnoj izvedbi.

Uz povećanu svijest o ekološkim vozilima diljem svijeta, na ovu promjenu u odnosima kod nas ponuđenih pogonskih goriva prije svega je utjecalo što je Hrvatska poticajima na hibride i električne aute – kojih će biti i ove godine – šire otvorila vrata čišćim vozilima. Koliko hibridi, ali i modeli s konvencionalnim pogonom stoje u Hrvatskoj, možete provjeriti u detaljnom cjeniku svih motornih izvedbi, svih modela i svih marki – naravno, u Autogodišnjaku 2015.

Ovo posebno izdanje donosi i vodič kroz šumu propisa i dokumentacije potrebne za kupnju automobila putem kredita ili leasinga. Također, u Autogodišnjaku 2015. naći ćete i kupone za znatne popuste do čak 40% u svim Auto Krešo poslovnicama.

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:28 04.02.2015.

zašto nakon 2012 u autogodišnjacima izostavljate: DxŠxV xG /dužinaxširinaxvisinaxgepek u litrama ?!?

OP
openheimer2
12:26 30.01.2015.

pitanje je kad stižu u njemačku ahahaha!

Avatar comandante
comandante
08:00 31.01.2015.

onaj kojeg ja čekam ne stiže vjerojatno nikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije