Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Proljetna akcija u mreži ovlaštenih Citroën servisa

Mreža Citroën servisa pripremila je atraktivnu prodajnu akciju za ljetne gume za članove programa vjernosti Citroën Zauvijek do 30. travnja 2021. Za njih je svaka četvrta guma Continental, Semperit, Barum besplatna, a besplatan je i pregled ovjesa i kočnica.
06. travnja 2021. u 09:19 47 prikaza
Proljetna akcija u mreži ovlaštenih Citroën servisa

Gume čine jedinu poveznicu između vozila i ceste. Područje dodira s tlom odgovara otprilike površini jedne ruke, primarno je dakle, stalno održavati gume u dobrom stanju. Razna oštećenja i deformacije, ogrebotine, abnormalna potrošnja, također su razlozi za hitnu zamjenu guma. Minimalna legalna dubina šare je 1,6 mm (debljina pokazatelja istrošenosti). Ona je kriterij sigurnosti koji se mora poštovati.

Kupci koji se odluče za kupnju i ugradnju novih ljetnih guma imaju pravo na besplatan pregled ovjesa i kočnica. Pregled je vizualan, a odnosi se na vizualnu kontrola oštećenosti ili curenja amortizera, vizualnu kontrolu opruga amortizera, pregled i čišćenje čašice amortizera, pregled zračnosti upravljača, spona i ramena,  kontrola istrošenosti gumenih elemenata (manžete, podmetači, ublaživači udaraca), provjera tlaka rezervne gume i pumpanje na nominalni tlak.

Dodatno se provjerava (ovisno o opremljenosti vozila): istrošenost prednjih i stražnjih kočnica te diskova, ispravno funkcioniranje sajli ručnih kočnica i ispravno funkcioniranje parkirne kočnice.

sprovod za 30 ljudi
Svijet se danas oprašta od princa Philipa: Kraljica naredila da se braća Harry i William razdvoje
G
PASTELNO PROLJEĆE
Guess nagradni natječaj - uslikaj svoju kombinaciju i osvoji nagrade!