Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vozi eko'

Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

03.04.2018.
u 16:17

Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju.

Projekt 'Vozi eko', koji je Večernji list pokrenuo 2016. godine, nastavlja se i dalje, a u 2018. godini naglasak smo stavili na važnost sigurnosti u prometu.

Cilj projekta je podržati i promovirati eko i sigurno vožnju među našim čitateljima i širom publikom, a naglasak je stavljen na važnost sigurnosti pješaka na cesti tijekom školske godine, sudionike u prometu tijekom turističkih sezona i važnost sigurne vožnje motociklista te ponašanje ostalih sudionika u prometu u interakciji s motociklistima i biciklistima.

Svi koji žele sudjelovati u natjecanju sigurne i eko vožnje mogu se prijaviti putem online forme niže u članku. Čitatelji se mogu prijaviti motivirajućom porukom, slikom ili videom još samo danas (12.04). Polufinale se održava 14.04. s početkom u 10 sati ispred zgrade Večernjeg lista. Svi koji se prijave dobivaju besplatnu karting vožnju 20.4. na samom finalu u Karting centru Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu. 1.,2., i 3. mjesto osvaja vrijedne nagrade. 

U finalnom natjecanju (20.04. u 17 sati) sudjelovat će 3 natjecatelja, a finale, nakon vožnje kroz grad, završava ispred Karting Arene Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. 

Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju. Stručni tim će mjeri vrijeme trajanja vožnje i potrošnju goriva, a oni koji će odabranu trasu prijeći najbrže uz najmanju potrošnju goriva, uz poštivanje pravila, dobit će bogate nagrade.

Ovim projektom nastojimo povećati sigurnost u vožnji, smanjiti negativne utjecaje na okoliš, povećati društvenu odgovornost u prometu te smanjiti potrošnju goriva.

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije