Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pridružite se kako biste ostvarili popuste na goriva i vrijedne nagrade!

INA Loyalty program vjernosti
23.03.2023.
u 12:27

Dvije godine od implementacije INA Loyalty broji više od 480.000 vjernih članova.

INA Loyalty program vjernosti omogućuje članovima sakupljanje bodova prilikom svake posjete INA maloprodajnim mjestima. Pomoću sakupljenih bodova članovi prelaze u više statuse i ostvaruju različite pogodnosti – od početnog Blue statusa, Silver i Gold, pa sve do prestižnog VIP statusa. Najjednostavniji način sudjelovanja u programu je besplatno preuzimanje INA Loyalty aplikacije iz internetskih trgovina Google Play ili App Store te brza registracija u svega par koraka. Za registraciju je dovoljno unijeti svoje ime, prezime i e-mail te potvrditi ispravnost e-maila. Odmah po uspješnoj registraciji, članovi putem aplikacije dobivaju 100 nagradnih bodova kao poticaj za nastavak svog putovanja kroz statuse i ukusnu Fresh Corner kavu ili Chrunch&Go čips po izboru kao znak dobrodošlice.

Svaki od statusa donosi sve vrjednije nagrade i popuste, a moderna aplikacija nudi svojim korisnicima uvid u sve dostupne pogodnosti, igre i izazove. INA kontinuirano radi na dodatnom poboljšanju postojećih i uvođenju novih funkcionalnosti aplikacije, s posebnim naglaskom na elemente gejmifikacije kako bi korištenje aplikacije bilo još zabavnije i korisnije.

Dvije godine od implementacije INA Loyalty broji više od 480.000 vjernih članova. Kao najbolju odliku aplikacije članovi ističu indikator statusa na početnom ekranu koji na prvi pogled pruža informaciju o stanju sakupljenih bodova, trenutnom statusu te koliko bodova moraju sakupiti do prelaska u viši status. Vrlo visoko ocjenjuju i jednostavnost korištenja nagradnih kupona i virtualne INA Loyalty kartice koji su uvijek uz njih i ne zauzimaju mjesto u novčaniku.

Od posljednjih noviteta izdvaja se jednostavno i brzo sudjelovanje u Ininim nagradnim igrama, bez dodatnih troškova za slanje SMS-a uz praćenje transakcija te šanse za osvajanje nagrade. Osim toga, nedavno je uvedena i nova, zabavna značajka aplikacije – iznenađenje koje u zamjenu za brzi pokret prstom po ekranu mobilnog uređaja svim korisnicima donosi nagradu!

Za razliku od uobičajenih earn and burn programa za korisnike je omogućen novi koncept putovanja po statusima koje oni trebaju dosegnuti kako bi osvojili još veće pogodnosti i popuste na gorivo, auto kozmetiku, odabranu ponudu ukusnog Fresh Corner gastro asortimana i ostale proizvode u sklopu maloprodajnog mjesta. Na tom putovanju članovi kontinuirano mogu sudjelovati u igrama i izazovima za koje dobivaju nagradne bodove i kupone te se tako na zabavan način upoznati s bogatom ponudom INA maloprodajnih mjesta. Aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje, a između ostalog omogućuje i pretraživanje INA maloprodajnih mjesta na odabranom području, pretragu po vrsti goriva i dostupnim uslugama te navigaciju do odabrane lokacije. Također, članovi izdvajaju i odlične pogodnosti ostvarene u aplikaciji kroz partnersku suradnju Ine i drugih tvrtki, poput Hrvatskog Telekoma, a u narednom periodu je planirano više takvih suradnji. Svakako provjerite što sve dobivate uz INA Loyalty aplikaciju – idealnog suputnika kupcima u pokretu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije