Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro u areni

Prekrasne hostese najavljuju 9. Zagreb Auto Week

Zagreb Auto Week
Foto: Zagreb Auto Week
1/13
16.11.2016.
u 09:54

Svoju priliku da postanu zaštitni znak Zagreb Auto Weeka potražile su mnoge djevojke

Sinoć je u Karting Areni Zagreb održan casting za izbor hostesa za 9. Zagreb Auto Week, koji će se i ove godine održati u Arena Centru, od 18. do 20. studenog.

Svoju priliku da postanu zaštitni znak Zagreb Auto Weeka potražile su mnoge djevojke, koje su samo za ovu prigodu okupirale karting stazu te vješto pozirale pred objektivom fotoaparata.

Tako se umjesto brujanja motora na trenutke moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni.

Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji.

>> Ljepotice okupirale stazu Karting Arene Zagreb

>> Filip Juričić na Auto Weeku postao ponosni vlasnik Opel Astre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije