Naslovnica Auti Automobili

Pravi unikat: Zagorac prodaje produženi Renault 4 sa šest kotača

Radi se o produženoj verziji standardnog modela GTL iz 1992. godine, sa šest kotača, koja se prodaje za 21.500 eura. Automobil je registriran do lipnja iduće godine
04. rujna 2019. u 14:25 12 komentara 57706 prikaza
Renault 4 sa šest kotača
Foto: Njuškalo
Pogledajte galeriju 1/12

Renault 4 ikona je autoindustrije i jedan od najpopularnijih ljubimaca na četiri kotača. Ili - šest. Naime, jedna "četvorka" s čak tri osovine iz Zlatara upravo se prodaje na Njuškalu.

Turisti iz Nizozemske na ljetovanje u Pulu stigli u Yugiću Još ih služi Sigurno im nije lako na +36: Pogledajte u čemu su Nizozemci stigli na ljetovanje

Radi se o produženoj verziji standardnog modela GTL iz 1992. godine, sa šest kotača, koja se prodaje za 21.500 eura. Automobil je registriran do lipnja iduće godine.

Renault 4 sa šest kotača
1 / 13
Renault 4 sa šest kotača

Kako navodi prodavač, riječ je o unikatu izrađenom detaljnom restauracijom, s preuređenom šasijom i kabinom kako bi bili zadovoljeni tehnički uvjeti za kretanje na prometnicama.

Motor je uređen, a ugrađen je i potpuno novi kočioni sustav s originalnim dijelovima. Nakon lakiranja ugrađeni su dijelovi unutrašnjosti i komfornija sjedišta iz Renault Twinga, svojevrsnog "duhovnog" nasljednika originalne "četvorke".

Kako je sve to ispalo procijenite sami, a u svakom slučaju nema sumnje da se radi o autu kakav se na cesti ne viđa baš svaki dan.

Sviđa li vam se ovaj Renault 4?

 • Da, odličan je! 72,13%
 • Ne, bolje da ništa nisu dirali 23,52%
 • Ne znam 4,35%
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • zip123:

  Majstore!

 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Genijalno!

 • Avatar messerschmidt
  messerschmidt:

  Svaka čast na trudu. Imao sam običan 4, glavni problem je kod natrpanog prtljažnika bilo sjedanje amortizera do kraja. Sa ovim valjda ne bi bilo problema. Pravi teretnjak. Još da je stavio jaču mašinu....