Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOYOTIN JUBILEJ

Posebna edicija “Y20” za 20. rođendan Yarisa

Toyota Yaris
Foto: Toyota
1/3
13.05.2019.
u 19:10

Na Hrvatskim prometnicama trenutno je preko 16 i pol tisuća Yarisa što je 30 posto od ukupnog broja Toyota vozila

Već je prošlo 20 godina od predstavljanja Toyote Yaris, a hrvatski je zastupnik japanske marke organizirao proslavu lijepog jubileja za praktičan gradski automobil koji podjednako vole žene i muškarci.

Ipak, Yaris je u svojih 20 godina tijekom kojih se prodavao u tri generacije postao pravi miljenik ljepšeg spola, što zbog svojih malih vanjskih dimenzija ali vrlo solidne prostranosti u kabini, a što zbog svog simpatičnog izgleda.

Foto: Toyota

Jedan od prvih kupaca Toyote Yaris bila je i Zagrepčanka Ksenija Papert, čiji je 20 godina stari Yaris zlatne boje još uvijek u punom pogonu.

Ponosna vlasnica prve generacije Yarisa kazala je kako je izuzetno sretna što ima priliku sudjelovati u proslavi, jer ju njen Yaris svakodnevno usrećuje već dugi niz godina, bez ikakvih kvarova. Tome svakako doprinosi i činjenica što je svoj automobil sve ove godine redovno održavala u Toyota ovlaštenom servisu.

“Na Hrvatskim je prometnicama trenutno preko 16.500 Yarisa, što čini 30% od ukupnog broja registriranih Toyota vozila na našim cestama. Ove brojke potvrđuju činjenici da je Yaris omiljen model u Hrvatskoj, a najveću popularnost danas imaju najnovije hibridne izvedbe”, istaknuo je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatije.

Foto: Toyota

Povodom 20. rođendana Yarisa Toyota je u Hrvatskoj ponudila posebnu slavljeničku ediciju nazvanu “Y20”. Riječ je o vrhunski opremljenoj izvedbi Yarisa dostupnoj s benzinskim ili hibridnim motorom u srebrnoj, bijeloj, crnoj ili zlatnoj boji sa “BI Tone” završnom izvedbom.

Upravo je zlatna Bi tone ograničena serija posebno atraktivna jer je identična onom prvom Yarisu sa svjetske premijere davne 1998. a hrvatskim je kupcima dostupno svega desetak zlatnih primjeraka.     

Toyota Camry

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije