Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Porsche Centar Zagreb već treću godinu za redom ruši stereotipe zajedno sa ženama na trkaćoj stazi

Porsche Centar Zagreb
Foto: Porsche Centar Zagreb
1/18
21.03.2023.
u 08:57

Porsche Centar Zagreb je, sada već tradicionalno u tjednu Dana žena, organizirao vozačko- hedonistički program Porsche Experience posvećen isključivo ženama.

Uz Hrvatsku, sudjelovale su i gošće iz Bosne i Hercegovine i Slovenije, vođene ženama koje su se ujedinile i napravile jedinstvenu vozačku priču.

Ovaj događaj osmišljen je pod okriljem zajednice SHIFT by Porsche koja djeluje na području Porsche Srednje i Istočne Europe i okuplja 28 zemalja regije. Ova inicijativa vođena je strašću i snovima hrabrih i odvažnih žena koje se ne boje biti što god požele – supruge, majke, kćeri, menadžerice, doktorice – ili sve navedeno.

Foto: Porsche Centar Zagreb

SHIFT by Porsche je također zajednica za one koji znaju kako Porsche automobili nisu trofeji ili igračke već predstavljaju stil života, snagu i energiju koja pokreće. Program Porsche Experience samo je mali podsjetnik koliko su žene hrabre i posebne, što su i dokazale i na trkaćoj stazi Grobnik gdje su sve sudionice srušile apsolutno sve stereotipe o ženama za volanom. U sigurnim uvjetima i pod budnim okom profesionalnih Porsche instruktora postizale su brzine preko 200 km/h i pokazale koliko se dobro i spretno snalaze na nepoznatom terenu.

„Iznimno smo ponosni jer smo prije tri godine započeli s ovim projektom među prvima u regiji, a koji danas nastavljamo. Ponosni smo i na sve žene sudionice jer su zaista pomaknule svoje granice i savladale ovaj izazov, kao i mnoge životne izazove prije ovog. Uz posebno iskustvo, naglasak želimo staviti na svaku ženu, njene razne životne uloge, ali i svjesnost o sebi samoj i brigu o sebi,“ rekla je jedna od organizatorica, Ana Ruža Jurman, Marketing Manager za Porsche.

Foto: Porsche Centar Zagreb

Sve sudionice imale su priliku isprobati cijelu paletu Porsche vozila u četiri različite sekcije; u Slalomu i Launch controlu čiji su glavni akteri bili 718 Cayman T i 911 Turbo S, na poligonu Off-Road kojeg je predvodio model Macan te na trkaćoj stazi u dvije različite varijante; Luxury On Track gdje su zvijezde bili Panamera 4S E-Hybrid, Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, Macan GTS, Taycan Turbo S i Cayenne E-Hybrid Coupé, dok su 911 GT3 , 718 Cayman GT4 RS, 911 Turbo Coupé, 911 Targa 4S, 911 Carrera 4 GTS vladali sekcijom Sportcars On Track.

„Neka papučica gasa koju ste danas pritiskale do zadnjih mogućnosti bude snaga vašeg glasa, a zvuk motora koji je odjekivao stazom neka odražava jasno: MI SMO ŽENE! Slavite svoje najveće i najmanje uspjehe, jer za svaki od njih ste dale dobar dio sebe“ bila je jedna od upečatljivih izjava s kojom se svaka žena povezala.

Foto: Porsche Centar Zagreb

Porsche Centar Zagreb dokazao je kako je Porsche Experience zaista užitak za sva osjetila i u drugim dijelu dana kada se vozački event pretočio u potpuni gastronomski hedonizam u prostoru restorana Bevanda gdje su svi prisutni imali priliku razmijeniti iskustva s trkaće staze i nastaviti upoznavanja sa svim zanimljivim ženama koje su bile dio ove snažne vozačke priče.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije